Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ratunku !!!!!!!!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 03.06.2006 21:58

....
Ostatnio edytowano 01.06.2013 07:31 przez AndrzejJ., łącznie edytowano 1 raz
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 21:58

...A ZACZĘŁO SIE OD PRZEJŚCIA GRANICZNEGO MIKULOV-DRASENHOFEN
Obrazek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szunaj11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szunaj11 » 03.06.2006 22:04

magdapaszek napisał(a):jak dojedziesz i ochłoniesz napisz szczegóły--czemu i dlaczego takie problemy

POWODZENIA

I A NIECH MI KTOŚ POWIE ZE LAPTOP NIEPOTRZEBNY!!

Zgoda ze potrzebny ale gdzie zmieszcze teściową jesli go zabiore

Obrazek
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 22:13

Witam

Chciałam tylko napisać,że jesteśmy już szczęśliwie na miejscu od paru dobrych godzin :wink:

dla tych którzy mnie wspierali i chcieli pomóc BARDZO GORĄCO DZIĘKUJE .....jestescie wielcy :D dzięki z całego serca

a dla tych których to rozbawiło napiszę tylko,że nie wiem czy to takie śmieszna, jazda w środku nocy okropne wichury i niesamowity deszcz , do tego malutkie dziecko hahaha bardzo śmieszny widok

w każdym bądź razie dojechaliśmy przez Słowacje i Węgry i wszytsko było ok oprócz cholrnej pogody bo to co się działo całą noc przechodziło wszelkie wyobrażenia

nie życzę tego co przeżyłam nikomu :?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 03.06.2006 22:13

....
Ostatnio edytowano 01.06.2013 07:32 przez AndrzejJ., łącznie edytowano 1 raz
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 03.06.2006 22:16

AgaKon-troll nie troll,ale podśmiech...ki ostre z niej sobie robimy.
Jak jest trollem -to cóż -spłynie po niej.Ale jak nie-to chyba na śmierć sie na nas obrazi.No chyba ,że poczucie humoru duuuże ma :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 22:18

AgaKon napisał(a):Witam

Chciałam tylko napisać,że jesteśmy już szczęśliwie na miejscu od paru dobrych godzin :wink:

dla tych którzy mnie wspierali i chcieli pomóc BARDZO GORĄCO DZIĘKUJE .....jestescie wielcy :D dzięki z całego serca

a dla tych których to rozbawiło napiszę tylko,że nie wiem czy to takie śmieszna, jazda w środku nocy okropne wichury i niesamowity deszcz , do tego malutkie dziecko hahaha bardzo śmieszny widok

w każdym bądź razie dojechaliśmy przez Słowacje i Węgry i wszytsko było ok oprócz cholrnej pogody bo to co się działo całą noc przechodziło wszelkie wyobrażenia

:D
http://www.humorpage.pl/miara.php
:lol: :wink:
Andy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andy » 03.06.2006 22:20

Jurek napisał(a):Chyba ich nie zamkli ??? Taka cisza ............ !!

Cisza bo Aga usnela przy kompie :D :D :D

Obrazek
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:24

to ja ewa napisał(a):AgaKon-troll nie troll,ale podśmiech...ki ostre z niej sobie robimy.
Jak jest trollem -to cóż -spłynie po niej.Ale jak nie-to chyba na śmierć sie na nas obrazi.No chyba ,że poczucie humoru duuuże ma :)

POCZUCIE HUMORU TO PODSTAWA ! ! ! CO NAM POZOSTAŁO PRÓCZ UŚMIECHU... :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2006 22:25

Już dawno tak się nie ubawiłem!!!
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 22:28

no nieźle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dziś to się mogę pośmiać

:lol: :lol: :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:30

AgaKon napisał(a):Witam

CIESZYMY SIĘ AGA ŻE SZCZĘŚLIWIE DOJECHALIŚCIE NA MIEJSCE. W CHORWACJI POGODA LUBI PŁATAĆ FIGLE. W 2000 ROKU WICHURY PRZEGONIŁY MNIE I MOICH PRZYJACIÓŁ DO DOMU( RURKI W NAMIOCIE SIĘ POŁAMAŁY) :( POZDRAV!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 03.06.2006 22:32

....
Ostatnio edytowano 01.06.2013 07:32 przez AndrzejJ., łącznie edytowano 1 raz
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:33

szaki17 napisał(a):Już dawno tak się nie ubawiłem!!!

JESZCZE NIE RAZ SIE TAK UBAWISZ JAK FOTOOPERATORZY SPOTKAJĄ SIĘ NA FORUM :wink: :lol: :lol: :lol: :sm:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 22:33

ZIBUŚ bo stracisz posadę :wink:
wyłącz caps lock'a :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone