W sumie, jakby się dobrze przyjrzeć, właściwie coś w tym jest

Zainteresowałem się tematem i rzeczywiście są takie badania, które to potwierdzają..
Franz napisał(a):W Braszowie można się również załapać czasami na festiwal folklorystyczny
maslinka napisał(a):te kiero napisał(a):Raportul z Rumunii czyli Maździakiem După România![]()
Dlaczego ja nie wpadłam na taki tytuł![]()
![]()
Świetny, Dawid!![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Niebieskie dmki w wiosce śliczne. A zaparkowana między samochodami furmanka zdecydowanie dodaje klimatu
te kiero napisał(a):To było kiedyś pierwsze słowo poznane w języku rumuńskim i tak mi zapadło w pamięci![]()
Ale fakt tytuł, by przyciągał
Tuti napisał(a):Dopiero drugi rząd, ale super się czyta , wszystkie informacje mogą się przydać
_Piotrek_ napisał(a):Cygańskie "pałace" w Huedin wyglądają naprawdę niezwykle, takie nagromadzenie kiczu chyba na każdym musi wywrzeć wrażenie.W Transylwanii coś tam zwiedziliśmy, więc głównie będę zainteresowany Marmaroszem, bo ten kierunek wraz z Bukowiną biore pod uwagę podczas kolejnych odwiedzin Rumunii. Kto wie, może już w czerwcu, bo jest na krótkiej liście potencjalnych kierunków.
Pozdrawiam
marze_na napisał(a):Ależ mi sie ten kościół spodobał.
Trochę bajkowo, bardzo malowniczo.
dangol napisał(a):Warowny kościół w Viscri jest świetny! My weszliśmy tam za darmo, ale nie wiem z jakiego powodu był ten bonus
piotrf napisał(a):Czasem przejście na wieżę wymaga ekwilibrystycznych umiejętności![]()