Olou napisał(a):Cześć Volumen!
Dzięki za informacje i fotki. Czy mógłbyś podać jakieś fajne miejsca zakwaterowania w Żuljanie, ale nie na campie. W której części Żuljany najlepiej się zaokrętować? Czy wiesz jak z Żuljany dostać się na wycieczkę na Mljet - czy ktoś z miejscowych organizuje takie rejsy?
Racja, że Peljesac to najpiękniejsze miejsce w Chorwacji - byłem tam już 2 razy, ale w Trpanju, dokonując prawie codziennie wypadów do różnych pobliskich miejscowości. Teraz poszukuję innej lokalizacji. Jeśli ktoś ma jakieś pytania na temat Trpanja, chętnie odpowiem.
Pozdrawiam - Olou.
JoeF napisał(a):Tomek Rąbalski napisał(a):ghj
Wiem, że język 15-latków bywa nieco uproszczony
Rozumiem thx, nara, spoko, wporzo, 3msie... itp
ale co znaczy "ghj" to nawet moje córki nie wiedzą
platon napisał(a):Chyba chce nawiązać kontakt pierwszego stopnia .
Tomek był w Chorwacji w sierpniu w Orasacu i chce pogadac bo mu się podobało.
volumen napisał(a):Jurek napisał(a):Witaj Voluś !!!! Ja do dziś nie mogę dojść do siebie !!!!!!!!
Nie udało nam się styknąć w Dubrowniku ! A szkoda ! Ale myślę że kiedyś nam się uda, spotkać się w tym raju !!!
Cholera nie mogę znaleźć czasu aby umieścić fotki. Wpadłem w wir pracy i jeszcze chę się nacieszyć działką, wszak za chwilę jesień!
Przy okazji wspomnę gdzie byliśmy. Jak wiesz zaczęło się w Kalebowe j !!!
Nie zła ekipa !!!(mały zlocik) Przy okazji padł Split, Trogir, Salona, Klis. Primosten, Rogoźnica (wracam do niej z sentymentu) oczywiście Kornaty !!! Potem przeprowadzka pod Dubrownik, Zaton sześć kilometrów przed Dubrownkiem. Przy okazji zwiedziliśmy Molunat, Trsteno, Orasać, Lokrum, oczywiście co chwila w Dubrowniku (kocham to miasto), w drodze powrotnej Plitvice, w tym roku były najpiękniejsze jak do tej pory (trzeci raz). Udało nam się być 17 dni, jak do tej pory najdłużej.
Było pięknie, i ciężko jest spaść w realia codziennego życia !!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Witaj Jureczku. Cóż... szkoda, że nie udało się... Upały, aklimatyzacja... Ale to nie nasz ostatni raz w cro, więc nic straconego Dla otarcia łez coś specjalnego dla Ciebie: Misiek z super maszyną
Pozdravki dla Ciebie, Lenki i Neli
rich72 napisał(a):Petris ja też bezskutecznie szukam namiaru na jakieś sprawdzony apartament blisko morza - na razie echo ale jak razem podciągniemy temat to może się ktoś znajdzie co był i widział
Powrót do Nasze relacje z podróży