Ani , a ja lzy ocieram i "zawiasy" w szczekach mnie bola :)
nie,ze mnie ktos pobil! Plakalam ze smiechu
anakin napisał(a):JEDIdarkSIDE napisał(a):mniamniuśna relacja władasz piórem nie gorzej niż mieczem świetlnym... Anakin
Podlizujesz się?
CROberto napisał(a):anakin napisał(a):JEDIdarkSIDE napisał(a):mniamniuśna relacja władasz piórem nie gorzej niż mieczem świetlnym... Anakin
Podlizujesz się?
Raczej się podlizuje i podszywa .......
Ale prawdę mówi....
Btw
Z tego co wiem to nie istnieje Jedi po ciemnej stronie mocy.
Rolą Rycerzy Jedi jest utrzymywanie pokoju w Republice Galaktycznej.Ich zadaniem jest także zniszczenie Sithów.......
anakin napisał(a):JEDIdarkSIDE napisał(a):mniamniuśna relacja władasz piórem nie gorzej niż mieczem świetlnym... Anakin
Podlizujesz się?
CROberto napisał(a):............
JEDIdarkSIDE napisał(a):Chodziło mi raczej o ciemną stronę z którą zmaga się każdy Rycerz Jedi
Ale zacytujmy mistrza Jodę który jest/był zdecydowanym autorytentem (w końcu ma/miał ponad 900lat ) " Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger; ... The dark side are they"
JEDIdarkSIDE napisał(a):gdybyś był jakąś fajną "laską" to TAK ale wybacz mimo całej sympatii jaką u mnie zdobyłeś nickiem i opowieścią o RAMBO... NIE JESTEŚ W MOIM TYPIE
JEDIdarkSIDE napisał(a):SORRY ANAKIN za zaśmiecanie wątku o RAMBO ale poczułem się wywołany do tablicy czko_usmiech