Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rakija

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2009 20:44

Ceny Ci nie podam bo na wsi daleko od turystów miałem takiego dziadka (na Istrii) co nam przedawał bimber po 30 HRK za litr ale zawsze był narąbany więc cena była promocyjna :lol:
A wracając do cen - to tak serio nie jest ona wyższa niż cena wódki u nas
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.06.2009 20:51

Spoko można trafić litra w cenie naszego pół :) Ale Discovery na tym latał... :)
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 15.06.2009 06:28

Obiecujące. :lol:
bukmacher3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bukmacher3 » 15.06.2009 08:34

rafalecito napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):
zebik napisał(a):a co się stało, że nie kupiłeś od kolegi bukmachera3?
pewnie chciał 40kun + wysyłka :lol: :lol:

No nie zgadliscie :) Po prostu kolega Bukmacher3 wypil cala rakijke sam :) a tak powaznie nie odpowiedzial na zadnego maila.

Sorry ale dopiero tu zajrzałem, e-maila na skrzynce od ciebie nie mam żadnego, ale to już nie pierwszy raz z tą skrzynką.
Rakija jest na 100% na pewno nie wypita.
Zaczynam tylko wątpić czy to jest pigwowa. Mam 3 różne butelki z rakiją i aż takim znawcą nie jestem która to jest przez ciebie poszukiwana.
rafalecito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalecito » 19.06.2009 17:11

bukmacher3 napisał(a):
rafalecito napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):
zebik napisał(a):a co się stało, że nie kupiłeś od kolegi bukmachera3?
pewnie chciał 40kun + wysyłka :lol: :lol:

No nie zgadliscie :) Po prostu kolega Bukmacher3 wypil cala rakijke sam :) a tak powaznie nie odpowiedzial na zadnego maila.

Sorry ale dopiero tu zajrzałem, e-maila na skrzynce od ciebie nie mam żadnego, ale to już nie pierwszy raz z tą skrzynką.
Rakija jest na 100% na pewno nie wypita.
Zaczynam tylko wątpić czy to jest pigwowa. Mam 3 różne butelki z rakiją i aż takim znawcą nie jestem która to jest przez ciebie poszukiwana.

wyslalem ponownie wiadomosc na skrzynke:)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2009 18:17

Piotrek_B napisał(a):Ceny Ci nie podam bo na wsi daleko od turystów miałem takiego dziadka (na Istrii) co nam przedawał bimber po 30 HRK za litr ale zawsze był narąbany więc cena była promocyjna :lol:
A wracając do cen - to tak serio nie jest ona wyższa niż cena wódki u nas

Kolega Moderator to widzę, że zna się na smaku Rakiji. No, no chyba lechutko w tej Chorwacji to nie było kolego Piotrze, co ???
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka