Stendo napisał(a):W Trogirze na bazarku za 0,7 - 40-50 kun. W drodze do Dubrownika, gdzieś przy głównej drodze pytaliśmy to ok. 60-70 kun.
Na Ciovo 0,7 35-40 kun, przed domkami na uliczce w stronę Żedna, wybór ogromny!
Stendo napisał(a):W Trogirze na bazarku za 0,7 - 40-50 kun. W drodze do Dubrownika, gdzieś przy głównej drodze pytaliśmy to ok. 60-70 kun.
Stendo napisał(a): Ciovo 0,7 35-40 kun, przed domkami na uliczce w stronę Żedna, wybór ogromny!
henius34 napisał(a):W 2009 byłem na Hvarze w Śvetejl Nedjeli i tam normalna cena to 40-45 kun, przy negocjacjach i zakupie "hurtowym"
Jadaccy napisał(a):Stendo napisał(a): Ciovo 0,7 35-40 kun, przed domkami na uliczce w stronę Żedna, wybór ogromny!
Ale czy wypić się dało Tylko raz spróbowalismy pierwszej lepszej i od tamtej pory to tylko raczej z polecenia.henius34 napisał(a):W 2009 byłem na Hvarze w Śvetejl Nedjeli i tam normalna cena to 40-45 kun, przy negocjacjach i zakupie "hurtowym"
Ciekaw jestem jak ta z Sv.Nedjelji, jakaś zaprzyjaźniona studzienka?
jacol1972 napisał(a):henius,
Wybieramy się do Pisaka na przełomie lipca i sierpnia a kwaterki mamy u Jośko Dereka.
Czyżbyś wybierał się tam i ty ?
henius34 napisał(a):jacol1972 napisał(a):henius,
Wybieramy się do Pisaka na przełomie lipca i sierpnia a kwaterki mamy u Jośko Dereka.
Czyżbyś wybierał się tam i ty ?
My jedziemy do Pisaka do AP ORA, bedzimy tam od 6 do 20 sierpnia. Zapraszam na pivko ew rakijkę (podobno nasz gospodarz ma własną produkcję)
henius34 napisał(a):jakieś znaki charakterystyczne jak do niego trafić? Po lewej/ prawej czy coś?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne