Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rajdy samochodów terenowych w Chorwacji?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Galanda
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Galanda » 29.03.2006 10:15

Witam serdecznie. Mam małe pytanko. Wybieram się do Chorwacji poraz kolejny w okoloce Trogiru (Kastela Luksic) na przełomie lipca i sierpnia. Czy ktos może wie czy w tych rejonach są organizowane rajdy samochodów terenowych. Prosze o informacje na forum lub na moją pocztę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziekuję i pozdrawiam. :D :D :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 31.03.2006 11:47

Galanda
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Galanda » 31.03.2006 12:24

Dzięki bardzo. :papa: :D
hrabia

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrabia » 31.03.2006 14:10

Plumek napisał(a):Zerknij tutaj:

http://www.croatia-trophy.com

Ja nawet startowałem w wyścigu "Logan - Trophy - Dacia" w 2005 roku odcinek specjalny na objeździe w pobliżu Malej Kapeli :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone