Przepięknie położone miasteczko...
Wcale się nie dziwię że zrobiliście sobie spacer po nim.
Pozdrawiam
Krzysiek
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):mamy chwilkę na spacer po miasteczku...
...które jest całkiem urocze...
Mają wiele uroku te wąziutkie uliczki.
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):Jedziemy kawałek wzdłuż zachodniego wybrzeża do Limone
... o tak, przemiłe wspomnienia z zeszłego roku wracają ... ...
gusia-s napisał(a):Westchnęłam sobie
krakusowa napisał(a):Mikeee napisał(a): mamy chwilkę na spacer po miasteczku...
...które jest całkiem urocze...
Całkiem, całkiem
DaveZ napisał(a):Piknie. Chciałoby się pokręcić po tych uliczkach a tu dalsza trasa . Kiedyś tak miałem w Mikulovie. Żal było wyjeżdżać i ruszyliśmy dopiero ok. 13:00 a do 3miasta trzeba było dotrzeć. Dotarłem mega wymęczony.
piotrf napisał(a):...Limone jak i samo jeziora Garda podoba mi się podwójnie , chociaż nie lubię podwójnej gardy
ajdadi napisał(a):Bardzo ciekawe jest również położenie niektórych budynków (chodzi mi o ten biały)...
marze_na napisał(a):Te miasteczka nad Gardą takie śliczniutkie, dopieszczone, czyściutkie...
Następnym razem pojeździmy po północnych Włoszech, tak dla odmiany od obecnych klimatów .
arko2007 napisał(a):Przepięknie położone miasteczko...
Wcale się nie dziwię że zrobiliście sobie spacer po nim
ajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a): ...miejsce jest rewelacyjne.
Nie inaczej .Zatoczka przeuroczo-rewelacyjna...
mysza73 napisał(a):Całkiem miło ogląda się to Portofino na tarasiku w Perissie na Santorini
No może coś tam skrobnę, bo chyba będzie tu całkiem miło ...Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Całkiem miło ogląda się to Portofino na tarasiku w Perissie na Santorini
muszę Ci przyznać, że wzbudziłaś we mnie zazdrość
Santorini to jedno z moich marzeń
Czekam zatem na relację. Bawcie się
Ojjjj tam, o portofinowo-italiańskie klimaty mnie się rozchodziłoMikeee napisał(a):A Portofino to dopiero będzie
Mikeee napisał(a):marze_na napisał(a):Te miasteczka nad Gardą takie śliczniutkie, dopieszczone, czyściutkie...
Następnym razem pojeździmy po północnych Włoszech, tak dla odmiany od obecnych klimatów .
ja z kolei też mam chęć na odmianę, dlatego czekam niecierpliwie, aż pokażesz te południowe-wyspiarskie klimaty
mysza73 napisał(a):No może coś tam skrobnę, bo chyba będzie tu całkiem miło ...Mikeee napisał(a):Czekam zatem na relację.
marze_na napisał(a):ja z kolei też mam chęć na odmianę, dlatego czekam niecierpliwie, aż pokażesz te południowe-wyspiarskie klimaty
arko2007 napisał(a):Czekam na Portofino.
te kiero napisał(a):ledwo parę stron skrobnąłeś, a już mogę powiedzieć, że relacja jest MEGA, jak i cała zaplanowana trasa;
może kiedyś jak przyjdzie moment na lepszego dieselka
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe