Mikeee napisał(a):...zatrzymując się na podziwianie widoków...
...też bym się zatrzymywał...
bernidi napisał(a):Mikeee napisał(a):ajajjj, to bardzo przykre doświadczenie . To był prywatny samochód, czy z wypożyczalni?
Nasz prywatny, wierny towarzysz wielu podróży...
bernidi napisał(a): Niemniej jeśli jeszcze będzie Ci dane odwiedzić jeszcze Korsykę polecam skorzystać z inspiracji Franza i wyruszyć na Monte Cinto.
Franz napisał(a):Wzmagasz tęsknotę za powrotem na Korsykę...
tiwa napisał(a):Oprócz pięknych, górzystych i karkołomnych dróg (czy miałeś jakieś niebezpieczne momenty
tiwa napisał(a):zadziwiają mnie te dzikie świnie
tony montana napisał(a):Dzbany malowane na uliczkach Speloncato jak na Sycylii
tony montana napisał(a):Bardzo, bardzo fajna ta Twoja Korsyka - kiedyś z Żoną już o niej wstępnie rozmawialiśmy, ale ceny trochę nas odstraszają....
Może jednak zburzysz ten mit?
ajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a):...zatrzymując się na podziwianie widoków...
...też bym się zatrzymywał...
marze_na napisał(a):Kolejny piękny OS
elka21 napisał(a):Siedzę, wpatruję się w ekran monitora i mowę mi odebrało , nie jestem w stanie nic więcej napisać.
bernidi napisał(a):Na północy po drugiej stronie zatoki jest Rezerwat Scandola, zasadniczo dostępny jedynie od strony morza.
maslinka napisał(a):Mikeee napisał(a):tutejsze widoki mnie powalają
Widzę, że na Korsyce (tak jak np. w Czechach czy w Chorwacji) też panuje zwyczaj dokładania kamieni do kopczyków
piotrf napisał(a):...lubię takie skalne zagadki figurowe
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Te piękne formacje skalne, momentami spadające stromo do morza to jedno z najwspanialszych miejsc jakie widziałem na Korsyce.
Na nas też wywarły spore wrażenie. Jak również znajdujący się nieopodal Capu Rosu.
tiwa napisał(a):Piękne zdjęcia cudownych miejsc . Miałem kiedyś Korsykę w planie, ale nie wyszło .
Chciałbym jeszcze raz - spróbować - i to w połączeniu z południową Francją (ale tam teraz tak mało ciekawie ) i może kiedyś się odważę .
pzdr.