A, te rury, to są chociaż szczelne , bo nie wygląda mi to na profesjonalną robotę .
Można śmiało pod nimi przejść, czy lepiej omijać szerokim łukiem
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Oto jak sobie poradzili z systemem kanalizacji
W średniowiecznych zamczyskach mieli podobny system, tyle że na rurach oszczędzali...
elka21 napisał(a):A, te rury, to są chociaż szczelne , bo nie wygląda mi to na profesjonalną robotę .
Można śmiało pod nimi przejść, czy lepiej omijać szerokim łukiem
Mikeee napisał(a):nie wjadą samochody wyższe niż 1,9m
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):Kościół San Michele de Murato zrobił na mnie niesamowite wrażenie.
Czarujesz tą Korsyką .
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):nie wjadą samochody wyższe niż 1,9m
Cenna uwaga, to chyba często spotykane ograniczenie na wyspie, widziałem parę razy na street view
kulka53 napisał(a):Pomiędzy Saint Florent a Ostriconi też jest parę plaż wyglądających na dzikie i odludne, tylko nie wiem jak z ich dostępnością autem, jakieś szutrówki widać, ale czy tam czasem nie ma zakazów . Nie zapuszczałeś się w ten rejon?
kulka53 napisał(a):Kościółek nieco podobny do sardyńskiej Trinita di Saccargia
kmichal napisał(a):... widoczki zacne ... ...
tiwa napisał(a):Szkoda, że był zamknięty
te kiero napisał(a):raczej nie będzie mi dane pojechać na te wyspy...
dangol napisał(a):Mikeee napisał(a):kulka53 napisał(a):Kościółek nieco podobny do sardyńskiej Trinita di Saccargia
fakt, umaszczenie takie samo.
Też mi się przypomniały Kulkowe fotki z Łaciatej Krowy. Oprócz umaszczenia, podobieństwem są też wizerunki zwierzaków.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe