Bonifacio faktycznie przepięknie położone
Grain de Sable - z tymi klifami przypomina NIECO portugalskie Algarve (ale tylko trochę)
Te ceny na Korsyce w knajpach faktycznie wszędzie takie mocne?
Mikeee napisał(a):Znajduje się tutaj najwyższa przejezdna przełęcz na Korsyce - Col de Bavella - 1218 mnpm. Zatrzymujemy się dosłownie na kilkanaście sekund, ale jest na tyle pięknie, że decydujemy się tu jeszcze wrócić za kilka dni...
tony montana napisał(a):Grain de Sable - z tymi klifami przypomina NIECO portugalskie Algarve (ale tylko trochę)
tony montana napisał(a):Te ceny na Korsyce w knajpach faktycznie wszędzie takie mocne?
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Znajduje się tutaj najwyższa przejezdna przełęcz na Korsyce - Col de Bavella - 1218 mnpm. Zatrzymujemy się dosłownie na kilkanaście sekund, ale jest na tyle pięknie, że decydujemy się tu jeszcze wrócić za kilka dni...
Zrobiliśmy z niej dwie przepiękne wycieczki.
marze_na napisał(a):Bonifacio cudowne, bajkowe, zachwycające .
marze_na napisał(a):Na razie 1:0 dla Korsyki...
maranka napisał(a):Nareszcie doczekałam się Twojej Korsyki! Jeśli Chorwacja mi się kiedyś znudzi to chyba będzie pierwszy cel mojej podróży. Bonifacio piękne a jedzene wygląda pysznie. Napisz proszę jak wygląda sytuacja z porozumiewaniem się, czy faktycznie tylko po francusku? Jak dla mnie już w tej chwili Korsyka wygrywa z Sardynią. Ciekawa jestem Twojej oceny.
ajdadi napisał(a):Widoki po lądowaniu na Korsyce powalająco-bombowe
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Po śniadaniu, jedziemy na objazd półwyspu Cap Corse
Od niego zaczynaliśmy naszą Korsykę.
kmichal napisał(a):Wszystkiego dobrego w nowym 2017 roku ... ...
kmichal napisał(a):Miałem trochę zaległości, ale już na bieżąco, a skoro jesteśmy na Korsyce ( bardziej mnie intryguje ) to będę śledził bardziej czujnie ... ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe