Mikeee napisał(a):musimy wyjechać
tony montana napisał(a):Fajna brygada!
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):sardyńscy autochtoni-seniorzy
Bardzo często widywaliśmy taki obrazek w południowej Italii .
tiwa napisał(a):Baunei to chyba całkiem niezłe miejsce na bazę wypadową do zwiedzania tej części Sardynii
maxredaktor napisał(a):Świetnie pokazana Sardynia, gratuluję.
tiwa napisał(a):Bardzo jestem ciekawy co zobaczyliście i jak Wam się podobało na Korsyce .
pzdr.
maxredaktor napisał(a):Teraz czekam na Korsykę, którą znam jedynie z tutejszych relacji oraz Asteriksa i Obeliksa.
ajdadi napisał(a):...oczywiście czekam na OS-y na Korsyce...
fakt, trochę widziałem, ale Sardynia to nie Teneryfa, czy Madera, że można w tydzień objechać całąkulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):musimy wyjechać
Całkiem sporo udało Ci się zobaczyć jak na tak krótki okres...
kulka53 napisał(a):...ale trochę jeszcze do odkrycia na wyspie pozostało
I nawet nie mówię tu o kościołach czy nuragach, bo to nie każdego musi interesować, ale trochę fajnych plaż, malowniczych odcinków wybrzeża czy dróg...
kulka53 napisał(a):Chociaż jak czytałem, Korsyka większe wrażenie wywarła ... mało brakowało a sami wylądowalibyśmy tam we wrześniu, ale jednak wyszło inaczej - sprawdźmy więc jak było u Ciebie .
dangol napisał(a):Klify Bonifacio !
Nie tak dawno oglądałam je z bliska na zdjęciach naszych przyjaciół, którzy żeglowali dookoła Korsyki.
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Na Capo Testa próbowaliśmy odnaleźć tę skałę w formie czaszki. Znaleźliśmy wiele ciekawych formacji, ale czaszki nie.
janusz.w. napisał(a):Na prom na Korsykę też wsiadłem
Włączyły mi się piękne wspomnienia Z tym, że ja klifów nie podziwiałem z poziomu pokładu promu.
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):wpływamy do fiordu, w którym znajduje się port
My tę trasę robiliśmy dokładnie w przeciwnym kierunku.
Mikeee napisał(a):janusz.w. napisał(a):Na prom na Korsykę też wsiadłem
Włączyły mi się piękne wspomnienia Z tym, że ja klifów nie podziwiałem z poziomu pokładu promu.
nie ukrywam, że zaintrygowała mnie ta wypowiedź
Można prosić o więcej szczegółów?
pozdrawiam,
Michał
janusz.w. napisał(a):Mikeee napisał(a):janusz.w. napisał(a):Na prom na Korsykę też wsiadłem
nie ukrywam, że zaintrygowała mnie ta wypowiedź
Można prosić o więcej szczegółów?
korsyka-2008-t20394.html
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe