kulka53 napisał(a):Poza sezonem niekoniecznie musi być puściej... byliśmy w szoku widząc ile ludzi wraca i wsiada do poparkowanych aut na Golgo końcem maja. Nie spodziewaliśmy się, że to aż tak popularne miejsce, nawet przy nie aż tak idealnej pogodzie
maslinka napisał(a):Chyba warto się było trochę pomęczyć
Franz napisał(a):Takiego tłumu - mimo również wakacyjnej pory - nie mieliśmy. Teraz wiem, za co ten bilet...
ajdadi napisał(a):Kolory...palce lizać
Lidia K napisał(a):I tak mi się podoba ale już wiem, że każda z tych plaż jest warta wysiłku pod warunkiem, że sprzyja piękna pogoda.
te kiero napisał(a):trochę Lefkadovo, ale równie cudnie;
ciekawią mnie te dziwnie brzmiące nazwy, jakoś nie włosko, w sumie dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu języka sardyńskiego
maxredaktor napisał(a):Kilka stron relacji nadrobionych, choć zajęło mi to trochę czasu, bo się zdjęciami zachwycałem. Super.
trinity napisał(a):Podziwiam wyczyn, a domyślam się, że było gorąco jednak warto było dla tego niebiańskiego widoku
trinity napisał(a):Nas właśnie ilość osób odwiedzających odstraszyła i nie zdecydowałam się na rejs (bo w upale o wędrówce nawet nie pomyślałam )
DaveZ napisał(a):O kurcze. Takie widoki...
travel napisał(a):Plaża piękna i nawet te kolorowe parasole ładnie komponują się z kolorem morza
Mikeee napisał(a):rzutem na taśmę jadę jeszcze na jedną plażę po drugiej stronie Cala Gonone. To Cala Fuili tym razem jest to strzał w 10. Wygląda urocza mimo późnej już pory.
Za kilka dni jeszcze tu przyjedziemy
Mikeee napisał(a):ArliJ napisał(a):niestety z relacjami jestem do tyłu - dużo w tym roku wypadów było i tak zebrać się nie mogłam.
Do nadrobienia czerwcowa Teneryfa, sierpniowe Alpy i Istria i październikowa Barcelona:)
no to jest co nadrabiać...ArliJ napisał(a):Na przyszły rok rozważaliśmy w czerwcu Sardynię lub Portugalię...od początku czytania tej relacji towarzyszy mi taki duszek za uchem co szepta - wybierz Sardynię i Cinque Terre po trasie...tiwa napisał(a):Jeśli w czerwcu to tylko Sardynia, bo w tym miesiącu Atlantyk (na wybrzeżu Portugalii) jest cholernie zimny brrr .
pzdr.
byliśmy w Portugalii w sierpniu (okolice płw Peniche) i Atlantyk też był zimny jak cholera.
A duszek bardzo dobrze podpowiada
ajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a):rzutem na taśmę jadę jeszcze na jedną plażę po drugiej stronie Cala Gonone. To Cala Fuili tym razem jest to strzał w 10. Wygląda urocza mimo późnej już pory.
Za kilka dni jeszcze tu przyjedziemy
W takim razie będą kolejne rajskie fotki... Pozdrawiam
ArliJ napisał(a):...jaka lokalizacja na wyspie jest optymalna?. Która strona wyspy, ewentualnie czy warto rozważyć 2 lokalizacje niż codziennie śmigać w dalekie trasy?.
My dużo lubimy jeździć ale z dziećm trzeba to optymalizować;).
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe