Mikeee napisał(a):młodzi-gniewni...
I odważni... ten jeden właśnie skacze, a parę metrów w dół jest
Same znane miejsca... Baunei, Pedra Longa, czerwone skałki. Ciekawe czy dobrze domyślam się trekkingu
dangol napisał(a):My też nie szukaliśmy, ale w Chorwacji czy Grecji takie miejsce znajdują się same, a tu nic... No ale jakże w krainie korka , wino bez korka? Nie do pomyślenia!
Franz napisał(a):Arbatax zakwalifikowaliśmy do miejsc najładniejszych.
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):młodzi-gniewni...
I odważni... ten jeden właśnie skacze, a parę metrów w dół jest
kulka53 napisał(a):Same znane miejsca... Baunei, Pedra Longa, czerwone skałki. Ciekawe czy dobrze domyślam się trekkingu
travel napisał(a):Łyknęłam relację jak gąsior
Niesamowite wakacje i bardzo intensywne.
Czekam teraz na Korsykę
piekara114 napisał(a):3 godziny w jedną stronę
Mam nadzieję, że się opłaciło....
Mikeee napisał(a):pomyślałem sobie o Pawle i Małgosi (Kulki). Tu jest trochę większy kaliber od Luny (T5), ale sposób podróżowania ten sam
Mikeee napisał(a):Zaraz za parkingiem znajduje się namiot z poborem opłat. 6 EUR/os . I lepiej nie próbować ominąć opłaty, bo bilet jest sprawdzany przy wejściu na plażę.
kulka53 napisał(a):500m przewyższenia, nie jest to aż tak wiele, ale ścieżka wygląda na niełatwą
kulka53 napisał(a):Ciekawe, piszesz że jest tam kemping , nie wiedziałem. Teraz już bardziej rozumiem postawione wszędzie na Golgo i w okolicy zakazy nocowania na dziko (widać taki znak na zdjęciu z osiołkami).
marze_na napisał(a):Ten odcinek przypomniał mi nasz spacerek na Uvala Blaca na Braczu
tiwa napisał(a):Mikeee napisał(a):Zaraz za parkingiem znajduje się namiot z poborem opłat. 6 EUR/os . I lepiej nie próbować ominąć opłaty, bo bilet jest sprawdzany przy wejściu na plażę.
Skandalicznie wysoka opłata za 3 h mordęgi . Ciekawe, czy jak ktoś dotrze bez biletu do plaży to uda mu się wejść (może tam też sprzedają bilety), czy nie .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe