Janusz Bajcer napisał(a):Czekam na cd rajdu![]()
![]()
lotnikwsk napisał(a):Zapisuję się na rajd
piotrf napisał(a):No to jedziemy
kmichal napisał(a):... no to jedziemy ......
mysza73 napisał(a):Ciekawa jestem jak tam 5T wypada no i tych innych miejsc po drodze też,
mysza73 napisał(a):nie leń się, bo będę Cię poganać![]()
piekara114 napisał(a):Ja także tu jestem.
trinity napisał(a):Jestem i się melduję do podróży po pięknej Sardynii, którą miałam okazję częściowo zwiedzić w tym rokuKorsyka jeszcze przede mną więc tym bardziej podpatrzę ją w Twojej relacji:D
krakusowa napisał(a):Rajdowcem nie jestem
JoannaG napisał(a):Z wielką przyjemnością pojadę z Wami
Na Korsyce byliśmy 8 lat temu i wyspa nas zachwyciła. Bierzemy pod uwagę powrót w przyszłym roku ale mam wątpliwości czy łączyć ją z Sardynią czy jednak jechać tylko na Sardynię... bo będziemy mieli tylko 2 tyg. na obie wyspy...
maslinka napisał(a):Cześć Michał!
Na Korsykę bardzo namawiali nas Francuzi - nasi tegoroczni sąsiedzi z kwaterki na Šolcie.
Kiedy wyjeżdżaliśmy, nawet napisali nam na kartce kilka zdań - co warto zobaczyćPolecili też camping Olva
ajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a):Zawirowania w życiu prywatnym i zawodowym spowodowały, że konkretne planowanie wakacji (poza rezerwacjami noclegów i promów) rozpocząłem dopiero 2 tygodnie przed wyjazdem.
Skądś to znam...oczywiście również będę zaglądał...Serdecznie pozdrawiam.
Sara76 napisał(a):Jak będą piękne zdjęcia to i ja z miłą chęcią zapisuję się do czytelni
arko2007 napisał(a):Jaki mam numer startowy
marze_na napisał(a):Czekałam na tą relację z niecierpliwością prawie codziennie sprawdzając czy Michał juz pisze.
Pomimo napiętych planów będę śledzić na bieżąco![]()
marze_na napisał(a):Pozdrawiam z Katanii.
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):Jak dla mnie to ten pit-stop jest już ciut przydługi ...
Agnieszko , to "Park Maszyn" jest jeszcze , strefa serwisowa - dobór opon , przełożeń , zawieszenia . . .
Bo to złośliwe sierściuchy sąMikeee napisał(a):Obchodzę znajdujące się zaraz obok jeziorko dookoła słysząc gwizdanie świstaków. Słyszę je naprawdę bardzo blisko, ale za cholerę nie mogę ich dostrzec.
Mikeee napisał(a):właśnie się zastanawiałem, czy już wróciliście, czy jeszcze sycicie się Sycylią. Zatem samych przyjemności do końca urlopu!.
Mikeee napisał(a):Grossglockner Hochalpenstrasse
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe