mysza73 napisał(a):Jak dla mnie Portovenere rządzi
piękne, piękne, ale 5T (no może poza Montorosso) też się "kwalifikuje"
janusz.w. napisał(a):Ładne miejsca pokazujesz
Zdjęcia świetne
Poczytuję od początku, a na Sardynię i Korsykę też chętnie popatrzę Twoim obiektywem...
Bardzo dziękuję, miło mi i oczywiście serdecznie zapraszam:)
Pokusisz się na relację z Twojej Sardynii?
dangol napisał(a):...Wasza Sardynia bardzo mnie ciekawi (trasę mieliście znacznie dłuższą, niż my)...
fakt, długa była, ale to nie znaczy, że więcej zobaczyliśmy. Nie bez kozery tytuł relacji to
Rajd. Coś za coś - byłem w różnych miejscach wyspy, ale okupione to było spora ilością czasu spędzonego w aucie, tym bardziej że stacjonowaliśmy w jednym miejscu. Mimo to, było fajnie
ajdadi napisał(a):Świetne były te Wasze oesy...
dzięki
i obeszło się bez żadnej awarii
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):zapadamy w głęboki sen na Morzu Liguryjskim
Nie dziwię się... to był dzień po brzegi wypełniony wrażeniami i pięknymi widokami
Piękne Porto Venere jest niewątpliwie a do tego nastrojowo oświetlone ostatnimi promieniami słońca - musiało być super...
Sardynia....
dokładnie tak jak mówisz: dzień był intensywny, ale obfitujący w piękne wrażenia, Porto Venere było wiśnią na torcie. Nasze emocje potęgowało podniecenie związane z jutrzejszym dotarciem do Sardynii
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):a tu Matka Natura...
Nie poskąpiła sobie niczego...
i jeszcze dumnie się z tym obnosi
kocham Ją...
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):Fajnie byłoby porównać kiedys 5T z Costiera amalfitana...
o tak
, nawet wspomniałem o tym na 7 stronie:
Mikeee napisał(a):marze_na napisał(a):Gdzieś się kiedyś upchnie na trasie
.
może przy okazji 5T.
Zakładam, że kiedyś będziesz chciała porównać z Amalfi?
ja w każdym razie mam zamiar porównać
trinity napisał(a):Baaardzo obfity dzień
a po nim zasłużony odpoczynek w kajucie...
janka.mik. napisał(a):Piękne miejsca na cudownych fotografiach! Jestem oczarowana!Oczywiście czekam na cd.
bardzo się cieszę, że Ci się podobają
pozdrawiam,
Michał