Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rafting i kanionig

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hudy
Podróżnik
Rafting i kanionig

Nieprzeczytany postnapisał(a) hudy » 11.07.2007 06:39

Witam serdecznie, udało nam się zaliczyć rafting na Cetinie ale podobno jest również możliwość wyjazdu na kanioning jednak nie bardzo potrafię znaleźć jakieś informacje na ten temat. Jeśli byłby ktoś zorientowany to będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam.
pierzaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pierzaczek » 17.08.2007 21:09

nie wiem jak na cro jest - podobno jest rzeka gdzieś w kierunku na zagrzeb gdzie jest rafting. Ja skorzystałem z rzeki Soca na Słowenii. Bajera! tam jest rafting, canioning, hydrospeed itp
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 01.09.2007 10:23

Też zaliczyłam Cetinę i nabrałam ochoty na jeszcze może w innych regionach Cro jest cos podobnego. Trzeba zrobic plan na przyszły rok!
dawidoss
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dawidoss » 01.09.2007 10:38

canioning na cetinie załatwisz sobie w Omisiu.
jest dwa razy drozszy niż rafting tzn 300 kuna od łebka
i wyprawy odbywają się raz w tygodniu.
Zeby cio dobrze wytłumaczyć
Jak wchodzi w waskie uliczki Omisia od strony gdzie cumuje Jure Joskan, Dwadziescia metrów idziesz i za dwoma straganami z pierdólkami (pierwszy stragan młodziutka czarnula sam miód) siedzi koleś z telewizorkiem. Tylko tam spotkalem sie z canionigniem.
Pozdro i udanej zabawy
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.11.2007 19:26

...polecam jest fajnie a Cetina jest wogule fajna...latem mozna sie oswierzic w jej czistej wodzie....

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...