Nie wiem czy mam rację ale kilka razy przetestowałem i nocą do CRO jechał nie będę, nie nadaję się
Fachowiec opierał się na jakiś badaniach , jego argumentacja/wypowiedź brzmiała wiarygodnie ...
pyton napisał(a):Nie wiem czy mam rację ale kilka razy przetestowałem i nocą do CRO jechał nie będę, nie nadaję się
Fachowiec opierał się na jakiś badaniach , jego argumentacja/wypowiedź brzmiała wiarygodnie ...
Trajgul napisał(a):100 razy było powiedziane, że każdy ma inaczej. Ja w tym roku w tamtą stronę, czułem się dobrze w jeździe na noc, mimo, że jechałem w piątek po pracy, więc kiedykolwiek będę jeszcze jechał do Chorwacji, to również na noc, aczkolwiek z soboty na niedzielę. Godzina przerwy, w tym 15 minut snu na parkingu było wystarczające, żeby naładować baterię na dalszą połowę trasy. Natomiast w drodze powrotnej jechałem w dzień i też było ok, bo człowiek jechał ze słońcem, natomiast około 1-2 w nocy miałem kryzys ale to już było po 20 godzinach za kółkiem. Reasumując, chyba znalazłem złoty środek dla siebie: do Chorwacji na noc, natomiast powrót z samego rana.
Trajgul napisał(a): ... chyba znalazłem złoty środek dla siebie: do Chorwacji na noc, natomiast powrót z samego rana.
ApropoDefacto napisał(a):Na jakich badaniach ? każdy organizm jest inny więc całe te badania można rozbić wiadomo o co zawsze jeździłem na noc i kiedy mnie brało to zatrzymywałem się na stacji i 2-3 godzinki spałem a potem już bez problemu dalej w trasę w tym roku dopiero koło 4 zatrzymałem się i tylko dlatego, że drugi kierowca potrzebował się przespać. Nie czułem, żebym miał kilka promili Wyjątkowo dobrze się jechało. Ale wracając wyjechałem ok 5 rano i....również bardzo dobrze mi się jechało w dzień tak, że w przyszłym roku chyba rzucę monetą Polecam mocną czarną herbatę na drogę zamiast kawy
bluesman napisał(a):
Wiesz co to jest metodologia badań naukowych i jakimi prawami się rządzi ? skąd wiesz czy przy tworzeniu artykułu nie korzystano z wyników badań ?
Po co zatem chodzisz do lekarza skoro każdy organizm jest inny ? Przecież jesteś jedyny i niepowtarzalny więc to co zaproponuje Ci lekarz znający ogół plebsu wobec Ciebie nie będzie miał zastosowania
piotrulex napisał(a):Trajgul napisał(a): ... chyba znalazłem złoty środek dla siebie: do Chorwacji na noc, natomiast powrót z samego rana.
Też taki znalazłem parę lat temu.......
wielbiciel napisał(a): ... wyjazd z Tarn.Gór i gdzieś do 1-1:30 jazda, następnie drzemka na parkingu i ok. 7:30-8:00 jazda dalej ...
wielbiciel napisał(a):Spania w tym jest 3-4 godziny reszta to celebracja poranna kawka, kolejka do wc (autobusy przyjechały ) itp.
W zasadzie to się nie gonię bo i tak na starą D1 jadę a tam jest zawsze spoko.
pyton napisał(a):Po co jechać nocą, może lepiej bladym świtem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi