napisał(a) luk006 » 27.07.2016 21:23
Jackar napisał(a):Czy możecie polecić jakiś fajny audiobook na drogę do Cro?
Nie mam z takim rodzajem książki doświadczenia, więc proszę o jakieś rady.
Myślałem o jakiejś biografii, ale w sumie lubię każdy rodzaj książek.
Przyznam, że bardzo lubię książki ale z racji tego, że kilka godzin dziennie spędzam w aucie, a w domu jest zdecydowanie więcej obowiązków niż wolnego czasu, niemal w 100% przerzuciłem się na książki audio. Przyznam, że w moim przypadku na pewno nie usypiają mnie, a wręcz przeciwnie - przy ciekawej książce staram się jechać maksymalnie przepisowo, by jak najdłużej móc słuchać
.
Co do gatunku książki, tu chyba każdy musi sam zdecydować, jaka literatura mu najbardziej podchodzi. Jeśli lubisz choć odrobinę piłkę nożną i szukasz świetniej biografii, całym sercem polecam książkę współautorstwa niegdyś jednej z największych gwiazd w PRL-u, alkoholika, hazardzisty oraz niedoszłego samobójcy Andrzeja Iwana p.t. "Spalony". Zdecydowanie najlepsza biografia jaką ostatnio czytałem lub słuchałem. Okraszona wątkami humorystycznymi ale w zdecydowanej mierze również prawdziwa, a przez to dramatyczna.
Audiobooka spokojnie dostaniesz w internetowych księgarniach lub w Empiku. Oczywiście można również zajrzeć na chomikuj.pl
.