szalonaona77 napisał(a):Zeby nie tworzyć osobnego wątku zapytam tu - w którym miejscu najlepiej jest sie przesiąść z mężem (wytrawnym kierowca;) zeby ten sie skimal a ja (niedzielny kierowca;) tylko po mieście do tej pory jeździłam nie w trasy) przejelabym kierownice na godzinę lub dwie na prostej drodze na autostradzie? Czy raczej bez znaczenia? bo autostrad po drodze co niemiara. Dodam ze jedziemy z dziecmi na noc koło 20.
marwyk napisał(a):walp napisał(a):[ mogłabyś przejąc stery na austriackim odcinku autostradowym, np. za Wiedniem, .
Za Wiedniem nie proponuje bo po ok. 40-50 km zaczyna się dość kręta droga dwupasmowa
walp napisał(a):marwyk napisał(a):walp napisał(a):[ mogłabyś przejąc stery na austriackim odcinku autostradowym, np. za Wiedniem, .
Za Wiedniem nie proponuje bo po ok. 40-50 km zaczyna się dość kręta droga dwupasmowa
No właśnie, trudno przestawić się na "początkującego kierowcę", bo dla mnie ta trasa jest łatwa.
szalonaona77 napisał(a):Zeby nie tworzyć osobnego wątku zapytam tu - w którym miejscu najlepiej jest sie przesiąść z mężem (wytrawnym kierowca;) zeby ten sie skimal a ja (niedzielny kierowca;) tylko po mieście do tej pory jeździłam nie w trasy) przejelabym kierownice na godzinę lub dwie na prostej drodze na autostradzie? Czy raczej bez znaczenia? bo autostrad po drodze co niemiara. Dodam ze jedziemy z dziecmi na noc koło 20.
szalonaona77 napisał(a):Zeby nie tworzyć osobnego wątku zapytam tu - w którym miejscu najlepiej jest sie przesiąść z mężem (wytrawnym kierowca;) zeby ten sie skimal
Yanush napisał(a):Rewelacja (usuń spacje w h t t p):
h t t p://alko-maty.pl/?stop-sen-antyzasypiacz-stopsen
P.S. Na Alledrogo taniej
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi