davnbb napisał(a):.... Ostatnio zatankowałem tam na autostradzie przed zjazdem na Mureck i okazało się, że paliwo jest dużo droższe niż przy lokalnych drogach. Tankował ktoś może w nocy w tamtej okolicy poza autostradą? Czy stacje są czynne 24h?
kropi napisał(a):....Niezależnie od wszystkiego - gdy tylko czuję I etap zmęczenia (drapanie się po głowie) - zjeżdżam na pierwszy parking i nie wychodząc z auta zapadam w krótką drzemkę. Czasem 15 minut wystarcza, a czasem trwa to do godzinki. Potem wyłażę z auta, krótka gimnastyka, jakaś kawka albo woda - i można dalej jechać....
realista2 napisał(a):kropi napisał(a):....Niezależnie od wszystkiego - gdy tylko czuję I etap zmęczenia (drapanie się po głowie) - zjeżdżam na pierwszy parking i nie wychodząc z auta zapadam w krótką drzemkę. Czasem 15 minut wystarcza, a czasem trwa to do godzinki. Potem wyłażę z auta, krótka gimnastyka, jakaś kawka albo woda - i można dalej jechać....
Bardzo ważne słowa. Naprawdę warto zapamiętać. Podjeżdżamy na parking, gasimy silnik i zasypiamy, nie wolno wychodzić.
lukasz22i napisał(a):realista2 napisał(a):kropi napisał(a): gdy tylko czuję I etap zmęczenia (drapanie się po głowie) .
Bardzo ważne słowa.
też tak mam jak łapie mnie zmęczenie to zaczynam się drapać po głowie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi