A czy tu się toczy dyskusja o okularach? O kontrolach w Austrii z nimi związanymi?
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):A czy tu się toczy dyskusja o okularach? O kontrolach w Austrii z nimi związanymi?
Bardzo przepraszam pana Bociana, że zadałam pytanie w tym wątku o okularach i kontrolach w Austrii z nimi związanymi. Pytanie było nie na miejscu, bo przecież policjanci w Austrii w nocy śpią.
Jestem tu nowa i nie wiedziałam żeby do każdego zapytania zakładać nowy wątek. Przepraszam.
Marek73 napisał(a):Problem z nocnym wyprzedzaniem rozwiązał mi się w zeszłym roku. Sam. Kupiłem wolniejsze auto
paulr napisał(a):Marek73 napisał(a):Problem z nocnym wyprzedzaniem rozwiązał mi się w zeszłym roku. Sam. Kupiłem wolniejsze auto
to nie jest rozwiązanie:) jedynie w razie czego wolniej ktoś w Ciebie wjedzie z naprzeciwka
Marek73 napisał(a):paulr napisał(a):Marek73 napisał(a):Problem z nocnym wyprzedzaniem rozwiązał mi się w zeszłym roku. Sam. Kupiłem wolniejsze auto
to nie jest rozwiązanie:) jedynie w razie czego wolniej ktoś w Ciebie wjedzie z naprzeciwka
Mając szybkie auto człowiek czasami się zastanawia: "zdążę, a może nie zdążę?", przy wolniejszym problem się sam rozwiązuję bo wiem, że nie zdążę i odpuszczam
Ale napisałem to dla żartu (chodź sytuacja autentyczna), więc nie podchodźcie proszę do tego jak do jakiejś "wyższej teorii"
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi