Witam forumowiczów Mam do Was pytanie/prośbę, mianowicie wyjeżdżamy do Chorwacji w sierpniu do Mimic. Mamy wykupiony pobyt od 17.08.2013 do 31.08.2013 (od soboty do soboty) i teraz pojawia się moje pytanie z prośbą o sugestie/rady/dobre słowo itp. Ponieważ i tak mamy piątek wolny w pracy pojawił się pomysł, aby wyjechać do Chorwacji już w środę po południu ponieważ.... w czwartek jest 15 sierpnia i też mamy wolne Do meritum... wymyślcie proszę gdzie zatrzymać się po drodze (trasa Poznań - Mimice) tak, aby na maxa wykorzystać te wolne dni które żona przeznaczy na "kochanie a pałeczki do uszu spakowałeś..... " Na razie koncepcje są takie że zatrzymać się nad Plitwickimi albo w Zagrzebiu bo Wiedeń odpadł ze względu na ceny...chyba że ktoś mojego ministra finansów przekona że można trochę powiększyć dług publiczny i coś fajnego zwiedzić Za wszelkie rady/koncepcje z góry dziękować
p.s 99% postów na forum dotyczy spania na zasadzie "jedziemy - śpimy - jedziemy" gdzie spać? Nie o to mi chodzi! Interesuje mnie: jedziesz do Picimia Dolnego (tego koło górnego) i zwiedzasz muzeum nygustwa światowego a potem katedrę św. Donalda i pomnik Koziołka Matołka