Damis napisał(a):dziekiz a info
a Panowie tą trase co jest podana wyzej nie płace za zadne drogi w Polsce? bo przejeżdzam właśnie gdzies tam niedaleko Katowic i żebym nie wleciał na płatną autostradę.
paulr napisał(a):Damis napisał(a):dziekiz a info
a Panowie tą trase co jest podana wyzej nie płace za zadne drogi w Polsce? bo przejeżdzam właśnie gdzies tam niedaleko Katowic i żebym nie wleciał na płatną autostradę.
to chyba widzisz czy jedziesz autostradą czy nie. Z takim podejściem to strach jechać...
Damis napisał(a):paulr napisał(a):Damis napisał(a):dziekiz a info
to chyba widzisz czy jedziesz autostradą czy nie. Z takim podejściem to strach jechać...
pytam, ponieważ część autostrad JESZCZE jest bezpłatnych a część NIE. Jeszcze nie jechałem tamtędy więc zapytać można, po to jest forum.
Damis napisał(a):paulr napisał(a):Damis napisał(a):dziekiz a info
pytam, ponieważ część autostrad JESZCZE jest bezpłatnych a część NIE. Jeszcze nie jechałem tamtędy więc zapytać można, po to jest forum.
Nie oceniaj mnie, bo nie znasz moich umiejętności za kierownicą, być może jestem lepszym kierowcą od ciebie, albo i nie, więc takie uwagi zostaw dla siebie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi