Reasumując:
Czy ktokolwiek jadący przez Austrię z anteną CB na dachu został zatrzymany do kontroli drogowej? Proszę o informacje o takich przypadkach i ewentualnych konsekwencjach.
Pozdrawiam
autolicznik napisał(a):Reasumując:
Czy ktokolwiek jadący przez Austrię z anteną CB na dachu został zatrzymany do kontroli drogowej? Proszę o informacje o takich przypadkach i ewentualnych konsekwencjach.
Pozdrawiam
Sol-Wagon napisał(a):oj nie wiem czy zawsze bluzganie związane jest z tym, że ktoś nie potrafi zdania sklecić...
ja np. bez żadnej podstawy nie bluzgam - bo po co...
ale zastanowić się trzeba dlaczego ludzie bluzgają...ja np. bluzgam jeżeli ktoś spowoduje "zagrożenie" albo "chamstwo" na drodze, to wtedy w przypływie wściekłości nie będę grzecznie mu wypominał co to on zrobił, tylko dostaje kilka konkretnych bluzgów i już...
(pisze tu jednak nie o jakimś przypadkowym zajechaniu drogi czy nie użyciu kierunkowskazu; tylko o perfidnym "cwaniactwie drogowym")...
autolicznik napisał(a):Czy ktokolwiek jadący przez Austrię z anteną CB na dachu został zatrzymany do kontroli drogowej?
hrupek666 napisał(a):autolicznik napisał(a):Czy ktokolwiek jadący przez Austrię z anteną CB na dachu został zatrzymany do kontroli drogowej?
Austriacy patrzą na prędkość winiety i na wagi na granicy,a nie na to co mam w aucie.
A gdyby chciał to by nam przewiskał radia samochodowe ,telefony itp itd wszystko co ma jakiś numer seryjny i taka kontrola by trwała z 2 godzinki
barti75 napisał(a):hrupek666 napisał(a):autolicznik napisał(a):Czy ktokolwiek jadący przez Austrię z anteną CB na dachu został zatrzymany do kontroli drogowej?
Austriacy patrzą na prędkość winiety i na wagi na granicy,a nie na to co mam w aucie.
A gdyby chciał to by nam przewiskał radia samochodowe ,telefony itp itd wszystko co ma jakiś numer seryjny i taka kontrola by trwała z 2 godzinki
święte słowa, ale jak ktoś ma ma 20 lat, lub ledwo przekroczył dwudziestkę, to już jest to pokolenie wychowane, zamiast gry w piłkę na podwórku, na fifie na kompie, i na wszystko muszą mieć paragrafy, dyrektywy i inne gów..a byle by był kwit
brzo1985 napisał(a):chociażby o ołowiane ciężarki na felgach
brzo1985 napisał(a):Biję się w pierś
To ja napisał(a):wówczas jego wwóz i używanie jest zabronione...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi