Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Radia Chorwackie - duuuużo rozgłośni

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 22.03.2008 19:45

Diego M napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):można też słuchać radia z całego świata bez instalek w taki sposób:
http://pl.delicast.com/radio :papa:

Dzięki za tę stronkę

pzdr :D :lol:
ja tez dziękuję za chwile rozrywki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2008 20:14

paolooo napisał(a):
Diego M napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):można też słuchać radia z całego świata bez instalek w taki sposób:

Dzięki za tę stronkę

pzdr :D :lol:
ja tez dziękuję za chwile rozrywki

ależ nie ma za co, drobiazg :wink: :papa:
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 23.03.2008 20:13

Stary ,nie masz pojęcia ile radości mi dałes ,że na mojej "dalekiej północy " mogę słuchać mój ulubiony NARODNI . (po świętach nagłaśniam całą chałupę!!). med na srce i duśu !!

Teraz napiszę "kniżevnim" -HVALA LIJEPO -żeby nikt się znowu nie czepiał . :P :P :P
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 25.03.2008 11:24

Można też posłuchać na domowej stronie www.narodni.hr - tam przy okazji się pokazuje wykonawca i tytuł aktualnie granej piosenki.
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 27.03.2008 22:46

Myślę jednak ,że RadioSreamer jest najlepszy ,tam mozna także nagrywać .Warunkiem jest nadawanie w formacie poza AAC (bodajże)
Jest to świetna jakość ,ale nagrywać nie można.
W większości jednak nagrywanie jest mozliwe.
Polecam Radio Vesjeljak (ze Słowenii), wprowadza w bałkańskie klimaty.
pozdrav :arrow:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 18.04.2008 10:50

Posiadaczy satelitarnych anten i odbiorników TV informuję, że są nadawane na Astrze 2 programy TV Z1 (zagreb) i HR1 - ale tylko w niketórych godzinach niekodowany. W programie "Piramida" na HR1 czasem "wsytępuje" znany z piosenek także w duecie z MPT - Miroslaw Skoro.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 19.04.2008 10:41

Piotrek_B napisał(a):http://pl.delicast.com/radio :papa:

:mrgreen:

Pozdrawiam
Rafał
bibinjka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinjka » 20.04.2008 20:28

Dzięki śliczne za tego linka :D będę słuchać w wolnych chwilach chorwackiego radyjka :D
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 19.05.2008 22:20

Właśnie dzięki WAM słuchałam wiadomości ze Splitu : -

-wczoraj ok 21 obok samolotu startującego ze Spl. do Zagrzebia przeleciała rakieta świetlna . Okazało się ,że odpalili ją z Kaśtel Śtafelića podczas przyjęcia pierwszokomunijnego .

To dla tych ,którzy w ferworze przygotowań podobnych przyjęć .

Pozdrawiam .
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka

Radia Chorwackie - duuuużo rozgłośni - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone