Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rabac - Labin - keempingi - jakie opinie.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
michalk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalk » 23.02.2005 13:11

Witam ponownie.
Wygląda na to, że wybraliśmy okolice naszego pierwszego wypadu do Chorwacji z dziećmi - Rabac-Labin. A jakie są wasze opinie co do tej lokalizacji?
POZDRAWIAMY!

Żaneta i Michał
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 23.02.2005 13:27

Osobiście zauroczony jestem pd. Dalmacją. Okolice np. Płw. Pljesac obfitują w swoisty mikroklimat, woda ciepła i czysta, roślinność trąci egzotyką, a widoki ? :roll: Poza tym stanowczo mniej ludzi i "cywilizacji"a to akurat kojarzy mi się z dobrym odpoczynkiem. A że trochę dalej ? - swiom dzieciom znudzonym w samochodzie tłumaczę, że mają przez to więcej czasu na oglądanie i zapamiętywanie ekstra widoków. Ale każdy ma swoje upodobania. I to jast piękne. Życzę miłego wypoczynku!
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 31.03.2005 06:32

Byłem w zeszłym roku w Rabacu na campingu Oliwa. Byłem bardzo zadowolony, lokalizacja jak dla mnie perfekcyjna - do morza parę kroków, do początku nadmorskiej promenady 5 minutek. Dobra infrastruktura - czyste kibelki i zawsze ciepła woda. Miejscowość tak mnie urzekła, że w tym roku chyba wpadnę tam na perę dni.
szaszłyk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szaszłyk » 28.04.2005 19:24

michalk napisał(a):Witam ponownie.
Wygląda na to, że wybraliśmy okolice naszego pierwszego wypadu do Chorwacji z dziećmi - Rabac-Labin. A jakie są wasze opinie co do tej lokalizacji?
POZDRAWIAMY!

Żaneta i Michał
Mój pierwszy wyjazd do Chorwacji to właśnie Rabać!(2002) Byliśmy zachwyceni atmosferą tergo miejsca. Było też rozczarowanie zwiazane z warunkami plażowymi.Wyjazdy na wakacje poza granice rozpoczęlismy od Włoch(Adriatyk). To utwierdziło nas w pojęciu o plażach adriatyckich(tzn myslelismy ze wszystkie są szerokie i piuaszczyste). Rabać okazał sie górzystym miejscem z kamienistą plażą , ciasną i zatłoczoną .Była za to promenada(2 km) , która spacerowalismy codziennie wieczorem(niezapomniane wrażenia) Po kryzysie adaptacyjnym , który zawsze towarzyszy w nowym miejscu zaczęliśmy oceniać wszystko po chorwacku i wtedy było OK! Pozdrówka1 :lol:
Greg001
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Greg001 » 15.06.2005 23:02

Ale w pobliżu, koło Labina jest jeszcze kemp. Sweta Marina - jest na półwyspie - sympatyczny wiaterek - kibelki czyste ale wybudowane ok. 1970 r. - tylko zimna woda - mała plaza ale pojemna. Bardzo czysta woda - baza dla nurków - polecam
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 16.06.2005 04:22

Byłem tam 4 razy ,piękne miasteczko choć kiedyś był tam większy spokój niż teraz.Teraz ze spokojnego urokliwego miasteczka zrobił się komercyjny moloch turystyczny.
Miasteczka tak mnie urzekły,że zrobiłem o nich stronkę,zapraszam:
www.rabac.prv.pl

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone