Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rabac-dojście do plaży

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mimi
Autostopowicz
Rabac-dojście do plaży

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimi » 04.06.2006 11:56

mam namiary na apartament w Rabacu oddalony o ok.1000m od plaży. Patrząc na zdjęcie widzę tylko asfaltowe drogi, czy żeby dojść do plaży muszę wędrować tak jak one wiodą czy istnieje też dojście mniej więcej w linii prostej. Jeżeli takowe istnieje powiedzcie jak ono wygląda. Pozdrówka
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 05.06.2006 08:19

witam ,a kiedy sie wybieracie do Rabacia? bo my 15.07.06 .jezeli chodzi o drogi to za bardzo nie wiem bo jadę pierwszy raz . My mamy rezrwację w Apartamentach Adria też u góry i do plaży podobno idzie się po schodkach .
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.06.2006 12:58

mimi napisał(a):mam namiary na apartament w Rabacu oddalony o ok.1000m od plaży. Patrząc na zdjęcie widzę tylko asfaltowe drogi, czy żeby dojść do plaży muszę wędrować tak jak one wiodą czy istnieje też dojście mniej więcej w linii prostej. Jeżeli takowe istnieje powiedzcie jak ono wygląda. Pozdrówka

Proponuje zrezygnowac z apartamentu polozonego dalej jak 300 od plaży. Nie warto. Jast masa niżej lepszych. CHyba że buerzecie wille Anette - ona ma swój włąsny basen i jest na samej górze ;)

Apartemanty sa albo bezp. nad plażą ( Adria np ) albo troche dalej w stronę portu jeszcze - ale im dalej od plazy tym bardziej pod górę. Im bardziej pod gorę tym taniej. Taka jest zasada w Rabaciu, to ostry stok co widać na fotkach. Są schodki co jakiś czas ale nie wszedzie.

Tu macie mapkę Rabacia, radze dokładnie pytac sie o ulice i sprawdzac na mapce gdzie to bedzie bo można dac sie wpuścic w maliny.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mimi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimi » 06.06.2006 18:17

:?
Ostatnio edytowano 06.06.2006 18:20 przez mimi, łącznie edytowano 1 raz
mimi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimi » 06.06.2006 18:18

[quote="mimi"]Troszkę mnie zaskoczyliście tą informacją, mój apartament jest już w trakcie rezerwacji i chyba nie będę nic zmieniać. Jedziemy w 8 osób i po pierwsze trudno znaleźć jakąkolwiek dużą kwaterę a po drugie nie chcemy szukać jej na miejscu z tego samego powodu. Mam tylko pytanie, czy dojeżdżając do plaży samochodem (w najgorszym przypadku) nie będzie problemów z jego parkowaniem. Dzięki serdeczne za informacje
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 06.06.2006 21:14

Mam tylko pytanie, czy dojeżdżając do plaży samochodem (w najgorszym przypadku) nie będzie problemów z jego parkowaniem.

Będzie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.06.2006 23:24

bedzie....
W rabac bylam w hotelu girandella nad samym morzem...a apartamenty to bylo nieco wyzej..a o tym co piszesz to chyba niezle trzeba sie bedzie wspinac....ja bym zrezygnowala..jest duzo lepszych miejsc w cro:)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.06.2006 10:37

70 % apartamentow w Rabaciu nie jest zgłoszonych do netu w ogóle. To w czym wybierałaś to te 30 % - oczywiście te lepsze sa na sezon dawno porezerwowane. Zostają te najgorsze lokalizacyjnie i tu wląściciela będą Was naciskac zebyscie rezerwowali.
Ja bym starała sie wymusić rezerwację bez zaliczki - co zrobisz jak sie okaże ze dojechałaś i to nie jest to? Bedziesz latac kilometr do sklepu po masło? Zaręczam że jest ostro pod gorę :)))
Warto podjechać wczesniej wtedy i popytac na kwaterach kilka ulic bliżej, może sie udac ze beda wolne dwa apartamenty po 4 osoby.

Każdy robi jak chce ale w moim przekonaniu , zjezdzanie nad dół ( nie ma naprawde gdzie zaparkowac bo tam miejsca jak na lekarstwo ) nie ma najmniejszego sensu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rabac-dojście do plaży
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone