Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rab

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ed.B
Podróżnik
Rab

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ed.B » 16.04.2003 15:24

Jadę w tym roku na wyspę Rab do miejscowości Kampor. Jakia tam jest plaża i jakie ciekawe miejsca są w okolicy. Nie nastawiam się na zwiedzanie a na wypoczynek. Wybrałem to miejsce bo wydaje mi się że bedzie tam spokojniej niż u mnie na plaży (SOPOT).Chcem popłynąć promem na KRK/Baśka i skoczyć do Plitwickich J.
paulo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulo » 19.06.2003 20:54

Szczerze Ci powiem, ze wyspa Rab do najdzikszych nie nalezy.
Sporo tam turystow ale i ladne plaze.
Ja bylem na pln-zach koncu - Lopar i troche to Sopot przypominalo :(
edb

Nieprzeczytany postnapisał(a) edb » 19.06.2003 21:40

Dzięki za odpowiedź. Jutro jadę jak wrócę to to służę wiadomościami
niki

Nieprzeczytany postnapisał(a) niki » 01.07.2003 08:42

hej,

edb wróciłeś? opowiedz jak było? koniecznie ..........
ja wybieram się do Chorwacji i zbieram wszystkie informacje bo nie możemy się zdecydować gdzie pojechać. Tyle jest pięknych miejsc do zobaczenia w Chorwacji....

:wink:
Ed.B
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ed.B » 06.07.2003 22:23

Wróciłem. Jestem zachwycony. Myślę że w przyszłym roky powrócę znowu do KAMPOR na RABie. Jeżeli na Rab to tylko Kampor, San Marino, Sucha Punta, Są tam b.ładne plaże Kampor jest spokojnym miasteczkiem idealnym dla rodzin z dziecmi. Więcej odpowiem na priv.
placiu
rab

Nieprzeczytany postnapisał(a) placiu » 15.07.2003 11:58

Czy mogę prosić o wiecej informacji na temat tego kampingu !
Piotr
Ed.B
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ed.B » 15.07.2003 14:19

Ja mieszkałem w wynajętym apartamencie 4 os 55E/doba. W Kampor przy plaży jest autokamp ale nie byłem tam i nie znam cen. na przełomie czerwiec/lipiec był prawie pusty.
Michas

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michas » 16.07.2003 09:10

Ed.B napisał(a):W Kampor przy plaży jest autokamp ale nie byłem tam i nie znam cen. na przełomie czerwiec/lipiec był prawie pusty.

Kiedys slyszalem cos o tym kempingu ale nie ma go na zadnej mapie lub przewodniku ktory posiadalem. Czy masz moze jakies informacje na jego temat - najlepiej strone WWW

Pozdrawiam

Michal
Ed.B
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ed.B » 16.07.2003 21:42

Jedziesz drogą do końca miejscowości KAMPOR przed mariną skręcasz w prawo (jest drogowskaz AUTOCAMP) jedziesz ok 600m wzdłuż plaży. Kemping jest mały przytulny ok. 40 namiotów lub przyczep. Jest przy samej plaży piaszczystej bez jeżowców i płytkiej Strony www nie ma.
pawi64@buziaczek.pl
proszę o wiadomości o kamporze

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawi64@buziaczek.pl » 16.01.2004 12:23

Ed.B napisał(a):Wróciłem. Jestem zachwycony. Myślę że w przyszłym roky powrócę znowu do KAMPOR na RABie. Jeżeli na Rab to tylko Kampor, San Marino, Sucha Punta, Są tam b.ładne plaże Kampor jest spokojnym miasteczkiem idealnym dla rodzin z dziecmi. Więcej odpowiem na priv.

--------------------------------------------------------------
zamierzam z zoną i 6 letnim synem w tym roku wybrać się na rab (kampor lub suha punta) proszę o kontakt i nr gg mam kilka ważnych pytań....bardzo dziękuję i pozdrawiam.....
pawi64@buziaczek.pl
kampor

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawi64@buziaczek.pl » 16.01.2004 12:31

czekam na odpowiedż ed.b podryużnika inr gg
pawii64@buziaczek.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawii64@buziaczek.pl » 16.01.2004 12:34

Ed.B napisał(a):Jadę w tym roku na wyspę Rab do miejscowości Kampor. Jakia tam jest plaża i jakie ciekawe miejsca są w okolicy. Nie nastawiam się na zwiedzanie a na wypoczynek. Wybrałem to miejsce bo wydaje mi się że bedzie tam spokojniej niż u mnie na plaży (SOPOT).Chcem popłynąć promem na KRK/Baśka i skoczyć do Plitwickich J.

-----------------------------------------
czy ta piękna plażą jest nad zatoką kamporska droga ...pozdrawiam paweł
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 16.01.2004 21:51

Komuś kto nie lubi tłumów odradzam Rab w sierpniu.Byłem, znalazłem ostatnie chyba wolne miejsce na dużym kampie koło Rabu(było koło 23godz. bo wcześniej szukaliśmy kilka godzin apartamentu lub miejsca na kampie w Loparze i po drodze),po czym zostaliśmy tam kilka dni bo było całkiem dobrze- bardzo dobre miejsce dla pływaków którzy kochają bliskość piaszczystego dna 50-80 m od brzegu.Niestety drożej wyraźnie niż na lądzie i prom też przez 3 lata chyba 2 razy podrożał. Jak jeżdziłem i szukałem kwatery po nocy to wyklinałem na czym Rab stoji, wracałem w dużo lepszym nastroju żałując że to już koniec (wcześniej był Peliesac, Korcula,Dubrownik,Biograd),jeszcze tylko obiad w Senj (b.dobry i tani) w znanej nam z przed 3 lat niepozornej konobie (100 metrów od stacji benz.),ostatnie zakupy(tanio!) w markecie i kierunek na przełęcz Vratnik, Małą Kapelę i dalej autostrady,autostrady... :? Pozdrowienia :) :)
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 17.01.2004 23:23

Byliśmy a lipcu na Rabie, Lopar nas przeraził ilością ludzi i uciekliśmy do Kamporu. Nie jest to dalmacja ale chyba najlepsze miejsce na wyspie. I plaża piaszczysta. Malo ludziów.
Ed.B
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ed.B » 18.01.2004 21:59

Kampor jest na końcu wyspy.Goście jadą do Rabu (koszmarne plaże) lub skręcają w prawo do Loparu gdzie jest jedna plaża San Marino (tłumy i drogo taki SOPOT) ale idąc dalej za plażą so najpiękniejsze widoki na zatoczki i morze. Jadąc dale główną drogą skręcają w lewo do Suchej Punty hotele i apartamenty i zakaz wjazdu dla obcych. Ale wygrywają ci co dojadą do KAMPORU. Cicho tanio i plaża piaszczysta. W tym roku też tu przyjadę.
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone