Serdecznie dziękuje za szybka odpowiedź .Mam jeszcze pytanie w jakim miesiącu byłeś w Suhej Puncie? ja wyjeżdżam 29 czerwca na okres 2 tyg. Czy możesz mi odpowiedzieć ,czy w tym czasie są duże korki na autostradach?jechałeś autem, czy może innym środkiem lokomocji?Pozdrawiam.mkm napisał(a):W Suhej Puncie byłem parę razy podczas wakacji w 2000r.
Bardzo fajne zatoki , fajne naturalne plaże skaliste ( nie ma betonu ), dookoła las piniowy, hotele i bungalowy ( hotel Eva i Carolina - każdy w innej zatoce) ładnie położone - nie psują zbytnio krajobrazu. Są też korty tenisowe. Jak jest w samym hotelu nie wiem - bo nie mieszkałem . Suha Punta jest chyba najpiękniejszym zakątkiem Rabu - a na pewno najbardziej zielonym. Do przepięknego , tętniącego życiem ( szczeg. nocą ) miasteczka Rab jest ok. 5 km.
Violetta Szudra napisał(a):Dzięki za informacje i radę .Chyba będziemy spać po drodze ,wiec wyjedziemy wcześnie rano tak żeby być o 10-tej w Kudowie .Jak sądzisz to dobra godzina ? Czy może jeszcze wcześniej przekraczać granicę .Mam jeszcze jedno pytanko -gdzie znajdują się te tunele o których wspominałeś?Pozdrawiam.
Ewa Zuber napisał(a):Viola! nic sie nie martw tymi tunelami, ponieważ jadąc na Rab nie musisz ich pokonywać.
Violetta Szudra napisał(a):Dzięki za informacje i radę .Chyba będziemy spać po drodze ,wiec wyjedziemy wcześnie rano tak żeby być o 10-tej w Kudowie .Jak sądzisz to dobra godzina ? Czy może jeszcze wcześniej przekraczać granicę .Mam jeszcze jedno pytanko -gdzie znajdują się te tunele o których wspominałeś?Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne