mahadarbi napisał(a):Wyprawialiście się kiedyś z maleńkim dzieckiem na plażę przez łańcuch górski (sorry, Wojtek za nadużycie słowne ?
Franz napisał(a):Do widzenia?.. Toż ja tu właśnie zawitałem na Dobrego Dnia.
mahadarbi napisał(a):Wyprawialiście się kiedyś z maleńkim dzieckiem na plażę przez łańcuch górski (sorry, Wojtek za nadużycie słowne ?
Franz napisał(a):Nad morzem jeszcze mi się nie zdarzyło korzystać z ubezpieczeń. Nad rzeką - owszem.
mahadarbi napisał(a):Wojtku, a ja właśnie zakończyłam relację To i tak wyczyn, jak na mnie. Po Zante jeszcze Rab? No rozpusta istna
mahadarbi napisał(a):Dubac jest FKK To wiemy nie z mapek (które często gęsto w błąd wprowadzają) a od naszych gospodarzy, lokalsów. Nie zapominaj, że Stolac jest najstarszą loparską FKK, dopiero potem była Ciganka i Sahara.
The first and the most famous Nudist beach on Rab is Kandarola, on the peninsula Frkanj (approachable by taxi boat from the town port). The other official nudist beach is Cove Ciganka in Lopar, not far from the Paradise beach. But that are just two officially marked nudist beaches. There are many beaches, even areas, used by naturists, especially because of their natural beauties, and because they are not easy to approach by other swimmers. A paradise for naturists is also a 1500m long coast of peninsula Kalifront, in the green of pinewoods. There are also other beaches in Lopar such as Ciganka, Stolac, Dubac. For tourists with boats special treats are small islands around Rab: Dolin, Laganj, Dolfin, Goli, Grgur.
ArliJ napisał(a):W Chorwacji byliśmy kilka razy, w tym 2 razy z naszą córką (pierwszy raz miała 11 miesięcy, drugi raz dokładnie rok później)
.....
Poza tym nasza córka to też Nadia i do tego jesteśmy zwolennikami plaż samotnych, ukrytych, gdzie jesteśmy sami cały dzień, nie zraża nas wspinanie się czy schodzenie 40-minutowe (Lubenice na Cresie spokojnie robiliśmy z prawie roczniakiem w chuście plus wszystkie manele)
no i uwielbiamy FKK:)
Na forum opisałam relację z wyspy Pag i Cres
Powrót do Nasze relacje z podróży