Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Re: Rab-piaszczysta Chorwacja...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Justa D.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justa D. » 24.02.2015 10:00

Witam
Poszukuję apartamentu dla 6 osób dorosłych z jednym małym 2 letnim dzieckiem na wyspie RAB w 2-giej połowie sierpnia (urlop na 2 tygodnie). Jeżeli ktoś ma jakieś namiary z góry dziękuję za informacje: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
karolina2904
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina2904 » 25.02.2015 09:49

znajdzie się coś na 4 osób dwóch par coś niedrogiego? Najlepiej dwie oddzielne sypialnie. CO możecie więcej powiedziec o Rab? Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji i myslimy gdzie się udać ..
LeonZg
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LeonZg » 08.03.2015 10:55

Dzień dobry,
poszukuję domu lub 4 apartamentów najlepiej w jednym budynku dla 4 rodzin (4+4+3+3) łącznie 14 osób na wyspie RAB w 2-giej połowie lipca (urlop ok 10 dni). Z góry serdecznie dziękuję za informacje i sugestie, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
audiKSP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) audiKSP » 17.03.2015 14:16

To i ja bym się uśmiechnął o jakieś namiary w miejscowości Lopar. Szukam dwóch apartamentów 2+2 i 3+2. Sierpień 2015. Koniecznie klima. Z góry dzięki. Ślijcie PW.
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 17.03.2015 21:15

Ja niestety nie pomogę... My, podczas pobytów na Rab nocowaliśmy raz w Mali Palit i dwa razy w Banjolu.
W Loparze ceny apartamentów są wyższe ,a wieczorami nie za bardzo jest tam co robić... (co innego w Rab :wink: )
audiKSP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) audiKSP » 17.03.2015 23:16

Czyli lepszy jednak Rab na co dzień, a Lopar tylko na wypady na plaże? Jeśli nie ma tam co robić to w takim razie chyba zmienię orientację na Rab
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 17.03.2015 23:41

audiKSP napisał(a):Czyli lepszy jednak Rab na co dzień, a Lopar tylko na wypady na plaże? Jeśli nie ma tam co robić to w takim razie chyba zmienię orientację na Rab

Popieram... :wink: Do Loparu jeździliśmy prawie codziennie na plaże, ale wypady wieczorne to tyko Rab (piechotką).Wyślę ci na PW namiary na apartamenty, które znalazłem w tym roku i nie tylko :wink:
pozdrav.
pabbllo_ldz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabbllo_ldz » 17.11.2015 13:46

Witam wszystkich,

podepnę się pod temat żeby nie zakładać nowego tematu.
Wybieramy się do Lopar 27.08.2016 na 14 dni i jestem ciekaw czy nadal są tam tłumy ludzi?
Jedziemy w 2 osoby plus córka 3 lata, apartament znalazłem 150 m od rajskiej plaży nr. 471 i zastanawiam się czy będziemy mieli tam trochę spokoju czy mocny hałas turystów.
Cena dobra bo 34 euro za apartament: sypialnia,kuchnia,łazienka i balkon na pierwszym piętrze.
Jak to wygląda tam w końcówce sezonu i we wrześniu?

Pozdrawiamy
P.S

To nasz trzeci wyjazd wcześniej Istria, Zaton k/Zadaru a teraz Rab.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 17.11.2015 15:05

pabbllo_ldz napisał(a):Witam wszystkich,

podepnę się pod temat żeby nie zakładać nowego tematu.
Wybieramy się do Lopar 27.08.2016 na 14 dni i jestem ciekaw czy nadal są tam tłumy ludzi?
Jedziemy w 2 osoby plus córka 3 lata, apartament znalazłem 150 m od rajskiej plaży nr. 471 i zastanawiam się czy będziemy mieli tam trochę spokoju czy mocny hałas turystów.
Cena dobra bo 34 euro za apartament: sypialnia,kuchnia,łazienka i balkon na pierwszym piętrze.
Jak to wygląda tam w końcówce sezonu i we wrześniu?

Pozdrawiamy
P.S

To nasz trzeci wyjazd wcześniej Istria, Zaton k/Zadaru a teraz Rab.

Po 20tym sierpnia robi się tam spokojniej
a przynajmniej robiło ;)
Apartament też jest w dość dobrym miejscu, tylko pamiętaj, że nocny hałas turystów zależy od turystów ;)
ale nie jest koło ronda i centrum rozrywkowego więc myślę, że będzie spokojnie :)
pabbllo_ldz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabbllo_ldz » 17.11.2015 15:22

Dzięki za odpowiedź,
cóż zabieramy rowery więc dojazd na inną plażę też nie będzie jakimś mega problemem.
Troszkę się obawiamy brudu na plaży, plaże żwirowe są ładne i z reguły czyste a z piaskiem.
Przykład naszego Bałtyku i zakopanych petów i nie tylko.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 17.11.2015 15:24

pabbllo_ldz napisał(a):Dzięki za odpowiedź,
cóż zabieramy rowery więc dojazd na inną plażę też nie będzie jakimś mega problemem.
Troszkę się obawiamy brudu na plaży, plaże żwirowe są ładne i z reguły czyste a z piaskiem.
Przykład naszego Bałtyku i zakopanych petów i nie tylko.

Cyganka, Sahara ....są fajne miejsca
Plaża piaszczysta - piasek nie jest biały jak nad Bałtykiem ale brudu nie było a byłam trzy razy :)
pabbllo_ldz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabbllo_ldz » 17.11.2015 15:33

Hmm,
to zaprzestaje poszukiwań bo już głowa Mnie boli :d
Za duży wybór Pag, czy Rogoźnicę lub wyspę Brać, a i jeszczę Rivera Makarska,
ale że niezbyt lubimy dojeżdżać na plaże autem to stanęło na Rabie i właśnie Lopar.
Agula76
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agula76 » 23.11.2015 22:38

Witam - jestem tu całkiem nowa :) mam prośbę o namiary na jakieś sprawdzone kwatery w Lopar albo Rab - to nasza pierwsza podróż do Chorwacji - jedziemy we dwie rodziny z dziećmi i nie jestem przekonana do opcji jazdy w ciemno ... mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję :) pzdr :papa:
pabbllo_ldz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabbllo_ldz » 30.11.2015 14:33

Mogę odstąpić namiary na kwatery do których miałem Ja jechać, ale jedziemy jednak w kierunku Breli.
kaka300
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaka300 » 04.02.2016 12:50

Witam

Czy ktoś mógłby mi polecić duzy apartament z 3 sypialniami bliżej Rajskiej plaży ? Jedziemy na początku lipca w 4 dorosłych i 4 dzieci . Moj mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzieki
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Re: Rab-piaszczysta Chorwacja... - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies