Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Re: Rab-piaszczysta Chorwacja...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gosiczek
Plażowicz

Postnapisał(a) gosiczek » 11.02.2014 22:56

Witam,

Czy ja również mogę się uśmiechnąć :D o namiary na apartamenty na Rabie - najlepiej na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maniusc
Cromaniak

Postnapisał(a) maniusc » 16.02.2014 13:57

dymek napisał(a):Rab - byłem, polecam. Mieszkaliśmy pomiędzy Miastem Rab a Banjol. Plaże piaszczyste, czasami metr kamieni a w wodzie piasek. Woda czyściutka, cisza. Na piechotę (20min) wieczorami można było zwiedzić stare miasto.
Im bliżej wody tym drożej. Ale za apartman 45-60 euro można coś znaleźć. Jechaliśmy w ciemno i bez problemu znaleźliśmy apartman dla dwojga 30m od plaży. Woda nie tak ciepła jak w Makarskiej ale w 2013 wszędzie było chłodniej. Duża pizza=45kn, zestaw: małe rybki, frytki, sałatka, lampka 0.2 wina=47kuna, chleb za darmo w knajpce z widokiem na Rab. Więc nie tak źle. Allllllllle!!!! Totalny brak swojskiego wina i rakiji. Zdobyłem za kosmiczną cenę 80kn. Weszli do unii i widać panikę.
Trochę chaosu w moim opisie, ale tam...........Już od dawna zabieram się do opisu moich pobytów w Cro. i non stop brak czasu. A byłem w Biograd nMoru 3x, Podgora 2x, Rab, Hvar i wycieczki.

Witaj
daj namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dymek
Podróżnik

Postnapisał(a) dymek » 21.02.2014 19:52

Qurcze, my zawsze na dziko i nie mam nawet numeru telefonu i nazwiska właścicielki.
Wiem tylko z autopsji który to dom. Mieszkała tam starsza pani, Serbka.
Załączniki:
Rab domek-001.jpg
DOM Rab-001.jpg
silent22
Autostopowicz

Postnapisał(a) silent22 » 25.02.2014 12:01

Witam
Chcieliśmy w tym roku z żoną i córką wybrać się do Chorwacji po raz pierwszy, i myśleliśmy miejscowości lopar, bo jest tam ładna piaszczysta plaża, czy ktoś może podać namiary na fajne apartamenty.
grzesiek240
Podróżnik

Postnapisał(a) grzesiek240 » 11.03.2014 13:34

witam czy rowniez moge prosic o namiar na fajne apartamenty adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gosiczek
Plażowicz

Postnapisał(a) gosiczek » 20.05.2014 13:00

Witam Forumowiczów,

Z góry przepraszam jeśli zamieszczam mój post w nieodpowiednim miejscu - ale nie potrafiłam znaleźć innego ...

Ze względów losowych musimy odwołać wyjazd do Chorwacji na wyspę RAB, zarezerwowany dla 7-iu osób (możliwość pobytu - max. 9 osób)
Termin rezerwacji: 28.06-12.07.2014 (14 dni).

Szczegóły:
Wyspa RAB - miejscowość KAMPOR, 500m do morza
Apartament - 3 sypialnie z balkonami, kuchnia z jadalnią, 2 łazienki, taras z widokiem na morze i ogród.
Klimatyzacja, WII-FI i TV , oraz wyposażona kuchnia w cenie pobytu.

Moje ogłoszenie ważne jest tylko do 26.05. Więcej szczegółów i zdjęć doślę mailem.
Cena na voucherze za całą rezerwację: 1.287EUR. Moja cena 1.000 EUR, z czego przed wyjazdem płatne 227EUR (możemy przeliczyć na PLN), na miejscu u właściciela dopłata 773 EUR.
Przy siedmiu osobach cena za nocleg wyjdzie niecałe 11 EUR.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
Gosia: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maniusc
Cromaniak

Postnapisał(a) maniusc » 02.11.2014 22:15

Pytam już o apartamenty na wakacje 2015. Zdecydowanie RAB, blisko morza. Potrzebujemy jeden apartament 4-osobowy. (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Majdan72
Cromaniak

Postnapisał(a) Majdan72 » 02.11.2014 22:40

maniusc napisał(a):Pytam już o apartamenty na wakacje 2015. Zdecydowanie RAB, blisko morza. Potrzebujemy jeden apartament 4-osobowy. (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

maniusc ???????? 8O 8O 8O
TY szukasz apartamentu na Rab :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O
:wink:
maniusc
Cromaniak

Postnapisał(a) maniusc » 03.11.2014 11:44

tak, jak szukam, bo "mój CHORWAT" przebudowuje dom... :(
Reiser
Odkrywca

Postnapisał(a) Reiser » 06.11.2014 10:00

maniusc podaj termin w jakim chcecie jechać a ja być może coś podeślę... w sumie też już zrobiliśmy wstępną rezerwację na 2015 na Rabie (po raz n-ty), ale szlifuję jeszcze doprecyzowanie konkretnego terminu (na 99% druga połowa lipca). Podaj też jaki ma być "wypas" ;)
maniusc
Cromaniak

Postnapisał(a) maniusc » 16.11.2014 22:34

potrzebuję apartament dla 2+2 (16 i 10 lat) od 15 do 30 sierpnia 2015 (blisko plaży)
aleksander76
Turysta

Postnapisał(a) aleksander76 » 10.12.2014 12:12

Witam
Też potrzebuję namiarów na urlop 2015 -lipiec na Rab.
Proszę o pomoc i adresy e`mail i jakieś stronki, fotki ....
Z góry dziękuję
Olo :papa: :hut: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
golden2912
Plażowicz

Postnapisał(a) golden2912 » 06.01.2015 22:37

Witam

Przyłączam się do próśb wybieramy się na Rab w formie 2+1(półtoraroczne dziecko), 2.
Wybieramy sie na CR pierwszy raz wiec potrzebujemy cos sprawdzonego - apartament
Wszystkie propozycje mile widziane, myśleliśmy o Lopar ze wzgledu na plaże ale może być cos alternatywnego
prosze o maile adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
damianmd
Autostopowicz

Postnapisał(a) damianmd » 12.01.2015 02:26

Witam.
Proszę podeslijcie mi też namiary dwie rodziny 2×2
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kaczukao
Autostopowicz

Postnapisał(a) kaczukao » 20.02.2015 14:32

Witam,
to mój debiut na forum choć podczytuję Was już od 3 lat. Nasze poprzednie wyjazdy to Mimice w 2013 i Rogoznica w 2014.
W tym roku również wybieramy się do Cro lecz na Rab ( 27.06-9.07.2015) i poszukujemy apartamentu dla rodziny 2+2 ( 7 i 5 lat) w rozsądnej cenie.
Jeśli ktoś z Was ma jakąś fajną miejscówkę to uprzejmie proszę o namiary, mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Re: Rab-piaszczysta Chorwacja... - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies