cairo1717 napisał(a):Super , wielkie dzięki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mam jeszcze jedno pytanie- którą plaże wybrać- chodzi nam o bezpieczne miejsce dla dzieci i bez dużych tłumów, możemy dojechać samochodem jeśli jest taka potrzeba ( czytałam na forum , ze czasami ciężko samochodem dotrzeć na te plaże... )czy pod koniec sierpnia robi się już luźniej..?
maniusc napisał(a):Witam
Mam namiar na dwie posesje wynajmujące apartamenty.
Są to domy w bezpośredniej bliskości CAMPINGU PADOVA III.
Jest bardzo blisko morza, można korzystać z kąpieliska przy wskazanym kempingu, gdzie dno jest łagodne i wyczyszczone z kamieni (+ natryski ze słodka wodą na plaży).
Jeżeli jesteście zainteresowani to podeślę Wam info na maila.
PS. ja sam tam bywam w końcu sierpnia już od 4 lat.
domras4039 napisał(a):maniusc napisał(a):Witam
Mam namiar na dwie posesje wynajmujące apartamenty.
Są to domy w bezpośredniej bliskości CAMPINGU PADOVA III.
Jest bardzo blisko morza, można korzystać z kąpieliska przy wskazanym kempingu, gdzie dno jest łagodne i wyczyszczone z kamieni (+ natryski ze słodka wodą na plaży).
Jeżeli jesteście zainteresowani to podeślę Wam info na maila.
PS. ja sam tam bywam w końcu sierpnia już od 4 lat.
Również proszę o info na Email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
cairo1717 napisał(a):Jaką miejscowość polecacie na RAB ? czy wybrać Lopar czy może Banjol. przeszukuje całego bloga i nie mogę nic znaleźć o Banjol. Już wiem, ze plaże są fajne na Lopar - tylko co z noclegiem - w miarę konieczności na plaże możemy dziennie dojezdzać samochodem. proszę o info. nie szukamy miejsc komercyjnych
Powrót do Nasze relacje z podróży