Rafi70 napisał(a):Również byłem na Rabie w 2015r. Był to Rab -Kampor Villa Lucija , od zachodniej strony wyspy.
Calapula napisał(a):Ludzkie oczy niestety nie można przełączyć na tryb HDR więc nie ma co liczyć na takie piękne widoki gdy będziemy już tam w realu.
Calapula napisał(a):Uczciwie trzeba dodać, że autor wykonał kawał ciężkiej pracy, bardzo się postarał, komputer go wspomógł i wyszło efektownie.
CROnikiCROpka napisał(a):Zerknęłam na booking.com, ceny faktycznie "imponujące", i to w czerwcu.
agata26061 napisał(a):Jakoś Rab nigdy nie był w kręgu moich zainteresowań Chorwacją, ale bardzo mało jest go tutaj na forum, więc może właśnie dlatego tak jest troszkę niedoceniony przeze mnie. Może warto się nim zainteresować
Damian78 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Zerknęłam na booking.com, ceny faktycznie "imponujące", i to w czerwcu.
Rok wcześniej byliśmy na Hwarze i było drogo, ale Rab to przebił, ceny są chyba pod niemieckich turystów.agata26061 napisał(a):Jakoś Rab nigdy nie był w kręgu moich zainteresowań Chorwacją, ale bardzo mało jest go tutaj na forum, więc może właśnie dlatego tak jest troszkę niedoceniony przeze mnie. Może warto się nim zainteresować
Rab to prawie "biała plama" na tym forum, przed wyjazdem szukałem jakichś informacji i niewiele znalazłem, może troszkę tą plamę zapiszę
Janusz Bajcer napisał(a):Długo trwała kolejna wrzutka.
Ale warto było czekać.
Powrót do Nasze relacje z podróży