piotrf napisał(a): a jak do tej pory tam nie dotarłem , zupełnie nie wiem dlaczego . . .
boboo napisał(a):Nie pomagałeś przypadkiem Lucas'owi przy efektach "przejścia w nadprzestrzeń"?
KrzychuZiom napisał(a):Super zdjęcia i bardzo fajna relacja
mirasowski napisał(a):Witam. Przepiękne foty, HDR ?? Relacja bardzo fajna zachęca by wybrać się na Rab. Pozdrawiam.
te kiero napisał(a):
najlepsze ujęcia od góry Baśki jednak z Klasztorskiego Cmentarza...
Damian78 napisał(a):te kiero napisał(a):
najlepsze ujęcia od góry Baśki jednak z Klasztorskiego Cmentarza...
Widziałem budynek na wzgórzu i też pomyślałem, że niezły punkt widokowy, potem podszedłem do góry by zobaczyć czy jest tam droga, ale jest tam tylko możliwość pieszego podejścia na co nie mieliśmy czasu a i targać dzieci po całodniowym plażingu to udręka.
McFlyka napisał(a):Rewelacyjna relacja
Damian78 napisał(a):... Kolejne niepiaszczyste miejsce na Rabie to rejon plaży Pudarica...
... Bardzo fajne jest podłoże, drobniutkie kamyczki, nie trzeba chodzić w butach i nie klei się i roznosi jak piasek. Wrażenie bycia nad morzem trochę psuje wyspa na przeciwko plaży, bo wygląda to jakbyśmy byli w głębokiej zatoce lub nad jeziorem...
gusia-s napisał(a):Nie lubię jakoś otwartego widoku na morze aż po horyzont.
Odnośnie Baski na Krk ... uwierz, że zagęszczenie na plaży w sezonie jest pierdylion razy większe niż to czerwcowe.
Fotki oczywiście super, nie mówię o samej technice ale ujęcia bardzo ładne
Powrót do Nasze relacje z podróży