no ja też znajdę ... znaczy trafię ... tylko się ciekawię czy Słowacy podciągneli tą autostradę choć trochę ... no dobra znajdę sobie ...
tylko tak nie lubię języka pepickiego ...
M.Smith napisał(a):bjur, chyba za dużo nie zdziałali http://www.highways.sk/indexE.html
klikając na nazwy na czerwono (niektóre się otworzą) zobaczysz mapkę klikając na niej na symbol aparatu foto, zdjęcia dokumentujące "zapał" budowlańców.
ale przynajmniej mają rozgrzebane ze 100 km, ze zdjęć wygląda że ma się ku końcowi, akurat na rok następny, tyle że pewnie znowu podniosą ceny za winietkibjur napisał(a):M.Smith napisał(a):bjur, chyba za dużo nie zdziałali http://www.highways.sk/indexE.html
klikając na nazwy na czerwono (niektóre się otworzą) zobaczysz mapkę klikając na niej na symbol aparatu foto, zdjęcia dokumentujące "zapał" budowlańców.
g ... zrobili ... niech uważają bo jak się obrazimy to ... pofruniemy przez Czechy ... tylko Ci też chyba nic nie zrobili ...
widzę, że kolega już klikologię opanował do perfekcji ... ... dzięki ...
Ivcia napisał(a):KRIS_WLKP napisał(a):Ivcia napisał(a):KRIS_WLKP napisał(a):bjur napisał(a):
a kolega KRIS_WLKP niech tak nie lekceważy wypowiedzi koleżanek ... ja wiem, że teraz kulczykówka do Was dochodzi .. ale żeby aż tak wzrósł stopień pewności siebie ...
kobiety przeważnie szczegółami trasy się nie interesują .. wyjątki potwierdzają regułę ... a gdyby tak okazało się, że koleżanka Ivcia ma dwa fakultety i jest byłą Miss Polonii, ... ale by było łyso, co ...
kolega by nie wyrobił finansowo na kwiaty ... już pomijając, że kwiaty by nie wystarczyły .. a takie bmw1 jest drogie ... także ...
Ale pleciesz bzdury i :lejesz wodę" człowieku po co z ta polemiką.....
Wyglada na to, ze wszyscy plota bzdury, tylko Ty jestes jedyny nieomylny
zbaczasz z tematu!!!!
WIEM CO PISZĘ O TEJ TRASIE BO JECHAŁEM OSOBIŚCIE!!!! I ZGUBIĆ SIĘ NIE MOŻNA.
KAŻDA DROGA W KIEUNKU NA HR JEST LEPSZA OD POLSKIEJ!!!!!!
Nie wrzeszcz.
Jestes w ogole pewien na 100%, ze mowimy o tej samej drodze?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi