Kochani, czy w Chorwacji są w sklepach Danonki???? A jeśli nie ma to jakie można dostać jogurty? Czy są jakies soki dla dzieci? Czy muszę to wszystko brać z Polski?
pozdrawiam
Malenna napisał(a):Kochani, czy w Chorwacji są w sklepach Danonki???? A jeśli nie ma to jakie można dostać jogurty? Czy są jakies soki dla dzieci? Czy muszę to wszystko brać z Polski?
pozdrawiam
FUX napisał(a):Pełen asortyment. Moje dzieci w kraju nie zjadły w miesiąc tyle, ile tam w 2 tygodnie.
A owoce chorwackie to co! Nie smakują? Kup melona, arbuza, to popędzisz po następny.
Pozdr
Fux
Jacunio napisał(a):FUX napisał(a):Pełen asortyment. Moje dzieci w kraju nie zjadły w miesiąc tyle, ile tam w 2 tygodnie.
A owoce chorwackie to co! Nie smakują? Kup melona, arbuza, to popędzisz po następny.
Pozdr
Fux
Nie do końca bym się zgodził z tym "pełnym asortymentem"...
Może w naprawdę dużych supermarketach (a jest ich niewiele) nie jest jeszcze tak źle, ale już w tych mniejszych jest zdecydowanie gorzej. U mnie, w małym sklepiku osiedlowym jest 2-3 razy bogatsza oferta jogurtów niż w chorwackim markecie.
Generalnie powiedziałbym, że zaopatrzenie w polskich sklepach bije na głowę "zawartość" tych chorwackich.
PozdraV
J.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne