Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pytanka - Jagodna Lilly

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DreamTheater
Plażowicz
Pytanka - Jagodna Lilly

Nieprzeczytany postnapisał(a) DreamTheater » 15.06.2007 11:23

Witam wszystkich cro-maniaków

Pod koniec lipca wybieramy się żoną i znajomymi na hvar do kempingu lilly jagodna. :D Mam w związku z tym klika pytań a niestety właściciele kempingu nie odpowiadają na maile :(

Czy ktoś kto był na tym kempingu może coś odpowiedzieć jesli chodzi o następujące rzeczy

-czy na kempingu jest ogólnodostępna lodówka lub możliwość wynajęcia lodowki tylko dla nas
-jak jest ze stanem sanitariatów
-czy nie ma problemów z podpięciem się do prądu
-jakie były ceny do tej pory (dorosły, dziecko)

Za wszelką pomoc wielkie dzięki
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 15.06.2007 11:56

witam.Byliśmy początkiem września na Lilly,a odpowiadając naTwoje pytania
-jest ogólnodostępna zamrażarka przy dolnej łazience
-sanitariaty średnie i mało(kolejki pod prysznic,a był to wrzesień,nie chcę myśleć jak jest w sezonie)
-nie ma problemu(za opłatą,oczywiście)
-my płaciliśmy 21 euro-2 dorosłe,2 dzieci,namiot,samochód,prąd-po drobnej awanturze,bo obliczyliśmy wszystkie opłaty wg cennika,ale jak przyszło do zapłaty,to Właścicelce wyszło 25 euro.Powiedziała że cennik jest orientacyjny,a ceny są wyższe.Jednak uparłem się i zapłaciłem wg cennika.Niemiły zgrzyt na koniec pobytu,zwłaszcza że ceny campingu w porównaniu do jego standardu nie należy do najniższych.
Pozdrawiam.
ps.Jak wrażenia po koncercie DT? :D
DreamTheater
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DreamTheater » 15.06.2007 12:58

Dzieki za odpowiedź.

Moje wrażenia po koncercie super z małymi minusami :D
Bardzo podobał mi sie dobór kawałków (dużo z images&word, metropolis pt.2), minusem było moim zdaniem bardzo kiepskie nagłośnienie (poprawione po supporcie), ja stałem na płycie mniej więcej po środku i bardzo kiepsko słyszałem rudessa i solówki petrucciego, wszystko zagłuszal źle nagłośniony bas, oprócz tego kategorycznie za krotko nawet sie nie spotrzegłem a tu już koniec :) i za cicho z tego co czytałem niektórzy chwalili nagłośnienie (może gdzieś indziej byli :?: ) a nawet jakis redaktor napisał że był "krystalicznie czysty dźwięk" :wink:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 15.06.2007 13:32

Ja tam byłem 2 lata temu.
Tu o tym trochę napisałem:
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=8684

PozdraV
J.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 18.06.2007 07:30

Ja byłam w sezonie i z prysznicami nie było problemu.
Uważam, że standart łazienek nie jest zbyt wysoki ale można powiedzieć, że jest dobry. W czasie gdy ja odwiedzałam ten kemping łazienki sprzątano dwa razy dziennie.

Cena była zgodna z cennikiem i nie było żadnych problemów.
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 04.07.2007 08:08

do LILI można sie dodzwonić netu tam po prostu nie mają chyba a i właściciele nie pierwszej młodości :)
ciekawa jestm jak ceny w tym roku ??

moż ektoś był już?

Powrót do Kempingi

Pytanka - Jagodna Lilly
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone