Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie ...

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
konrad16
Turysta
pytanie ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrad16 » 28.06.2005 19:45

mam takie pytanie slyszalem ( i czyt. na stronie ) ze jest tam pelo jeżowców i troche mnie to zaciekawilo ... i moje pytanie jest takie ... czy faktycznie pelno tego tam ?? i 2 czy np jak sa buty do chodzenia w wodzie takie z guma na podeszwie oraz siatka na nogach ( stopach ) to np pomoga czy niezabardzo ( chodzi o to czy sie nie wbija) ...?!
p.s. wbilo sie to cos kiedys komus?? jak tak to jakie wrazenia ??
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.06.2005 19:50

Wrażenia są takie ,że miejsce gdzie cię jeżowiec kolnął cierpnie i jest nieczułe,ból jest taki sobie,ale miejsce kolnięte jest obrzękłe i zaczerwienione.W aptekach w Chorwacji mają płyn do przemywania kolniętego miejsca i tabletki ,żeby cie jakaś zaraza nie zmogła.
(uczulenie ,zakażenie itd).Mija po trzech dniach.
konrad16
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrad16 » 28.06.2005 19:52

czyli jednym slowem nie ciekawie :/
a z tymi butami to jak myslisz ... ?? dobry pomysl czy raczej nie skuteczny ??
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.06.2005 20:08

konrad16 napisał(a):czyli jednym slowem nie ciekawie :/
a z tymi butami to jak myslisz ... ?? dobry pomysl czy raczej nie skuteczny ??

Nie mam butów .Do wody chodzę w płetwach.A w jeżowce walnąłem ręką gdy się zagapiłem na ładne chorwatki na plaży .( na pewno chorwatki!!!).
Także bądżmy czujni i nie gapmy się co się dzieje na plaży tylko patrzmy co pływa w wodzie. :wink:
konrad16
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrad16 » 28.06.2005 20:11

ok dzieki bede pamietal ... a jak myslisz moga pomuc takie buty czy nie bardzio ??
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.06.2005 20:13

konrad16 napisał(a):ok dzieki bede pamietal ... a jak myslisz moga pomuc takie buty czy nie bardzio ??

Pewnie ,że mogą pomóc.Pomóc.I pewnie dobrze się chodzi po żwirowej plaży.
konrad16
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrad16 » 28.06.2005 20:15

dzieki oraz dziek iza mila rozmowe ... zdam relacje po przyjezdzie :) pozdrawiam konrad

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone