Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie o wyspe Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 19.02.2006 12:41

kamil99 napisał(a):Dla mnie Hvar jest troszeczkę przereklamowany. Bylem w HR 5 razy i uważam, że jest:
-strasznie drogo, w porównaniu do innych miejsc,
- nic nowego nie zobaczylem,
a poza tym pelny luz, pozdrawiam wszystkich Cro maniaków:)

Hmmm. Ciekawa teoria?
A gdzie byłeś poza Hvarem?I czego oczekiwałeś od tego miejsca skoro uważasz, że jest przereklamowane?
( ja mam wręczodwrotne odczucia)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 19.02.2006 12:45

krzysiekrz napisał(a):No to korzystając z okazji, chciałbym się zapytać o ceny na Hvarze, bo tak sobie szukam i jakoś drogo jest. 2 lata temu w Orebiczu płaciłem 50E za duży (prawie 100m2) apartament 4-osobowy (+dwójka dzieci) blisko plaży i centrum miasteczka (pod koniec sierpnia). Teraz w internecie w miejscowości Hvar nie znalazłem ceny nizszej niż 80E za dużo mniejsze 4-osobowe apartamenty. Czy takie są ceny, czy szukać dalej? Ja rozumiem, że Hvar jest bardzej znany, ale zeby 2x drożej to lekka przesada? Czy w mniejszych miejscowościach na Hvarze będzie taniej ?

Szukanie apartamentu w miejscowości Hvar to tak jakbyś szukał taniego apartamentu w samym Dubrovniku ( przy starym mieście).
Grzegorzra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorzra » 19.02.2006 21:00

Też jadę na Hvar od 23.08.
Czy ktoś zna ceny promu ze Splitu i ze Sucuraj.
A może o której godz. odpływają z tych miast.
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 19.02.2006 21:21

Grzegorzra napisał(a):Też jadę na Hvar od 23.08.

witaj
http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1334 pewnie cos pomoze
Grzegorzra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorzra » 20.02.2006 15:44

to ja ewa napisał(a):
Grzegorzra napisał(a):Też jadę na Hvar od 23.08.

witaj
http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1334 pewnie cos pomoze

Bardzo dziękuję. To mi bardzo pomoże.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

pytanie o wyspe Hvar - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone