michalek_101 napisał(a): Obydwoje mamy jedno marzenie ma to być miejsce małe,ciche z pięknymi plażami no i żeby można wieczorkiem gdzie napić się piwa czy wina lub zjeść chorwackie przysmaki ( owoce morza i.t.d.) Proszę o radę ,czy Povlja to dobre miejsce na wyjazd wrześniowy ?
michalek_101 napisał(a):Witam,wybieramy się wraz z żoną na przełomie sierpnia i września na zasłużony odpoczynek i jak zwykle ( bo to już ósmy raz do Chorwacji ) lecz po raz pierwszy sami ( syn już wyrósł z wyjazdów z rodzicami ) Jak zwykle mamy problem z miejscem, żona chce na Istrię bo jeszcze tam nie byliśmy a mi się marzy Brać a zwłaszcza Povlja.Obydwoje mamy jedno marzenie ma to być miejsce małe,ciche z pięknymi plażami no i żeby można wieczorkiem gdzie napić się piwa czy wina lub zjeść chorwackie przysmaki ( owoce morza i.t.d.) Proszę o radę ,czy Povlja to dobre miejsce na wyjazd wrześniowy ?
alechandro napisał(a):Odwiedziłem wczoraj Sumartin ale tam mnie na urlop nawet wołem nie zaciągniecie, uważam tę miejscowość za porażkę.
alechandro napisał(a):Grunt by wszyscy byli zadowoleni ale co w Sumartin jest cudownego? Przejść nie można bo samochody, plaże przy samej drodze wśród łodzi
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne