napisał(a) piro » 09.07.2008 20:16
janniko napisał(a):Witam
Ktoś mi napisał, że 2 km od Rogożnicy jest fajne "zadupie" (takich szukamy) pod nazwą Supin Celce.
Wyszukiwarka nic nie znajduje na ten temat. W googlach pokazuje mi Supin-Celine a nie Stupin Celce i głównie jakieś hoteliki nie wyglądające na zadupne. Ale żadnych zdjęć plaży czy okolicy.
Czy jest to ta sama miejscowość tylko ktoś nazwę przekręcił, czy też są to różne miejsca?
Czy jest tam jakiś camping? I jak z plażą?
Jeśli ktoś posiada powyższe info to będę wdzięczny.
pozdro
Wczoraj wróciłem z Chorwacji , byłem w Stupin Celine , jestem na maksa wkurzony ,wpakowałem sie w maliny i powiem ci jedno , nie jedż tam.
Apartament super , gospodarze wspaniali ,ale jest jedno wielkie "ALE", w zatoce bije podwodne zródło słodkiej wody ,która nie miesza sie ze słoną i tworzy na powierzcni warstwę lodowatej (mierzyłem temperaturę 16-17 stopni) lekko słonawej wody. Jordan ma tam dziwny kolor i zapach ,cała zatoka jest płytka i zamulona.
Doscie spacerkiem do Rogoznicy częsciowo po ruchliwej Jordance ,wiec pozostaje samochóe albo łodka.
W efekcie mieszkałem 20 metrów od morza ,a jezdziłem autem 2 km na plazę nad otwartym Adriatykiem , stresy z parkowaniem itd.
Na koniec jedna rada ,unikajcie "urokliwych i spokojnych" zatoczek