Próbuję zlokalizować, która to plaża za mariną, o której pisze Weldon, ale tej plaży nie ma chyba wymienionej na tej stronie rogoznica-visit..
Tu chodzi o tą plażę na półwyspie?
viltob08 napisał(a): Mówię o takiej parasolce kupionej w decathlonie Ona ma taką kurtynę, którą się przykłada kamieniami, a zajmuje mniej miejsca na plaży niż tradycyjny namiocik przeciwsłoneczny
magda8867 napisał(a):Próbuję zlokalizować, która to plaża za mariną, o której pisze Weldon, ale tej plaży nie ma chyba wymienionej na tej stronie rogoznica-visit..
Tu chodzi o tą plażę na półwyspie?
turli napisał(a):(...)z Zadaru dostaniemy się bez problemu do Primosten oraz Rogoznicy.
1.Którą miejscówkę bardziej polecacie dla rodziny z trzyletnim dzieckiem?
Chcielibyśmy mieć spokój i żeby plaża była w miarę dla takiego malucha.
2.Kolejna sprawa to noclegi, gdzie może być taniej i łatwiej znaleźć nocleg?
Szukając w necie to praktycznie nie ma już kwater 2+ albo są dość drogie. Czy jest szansa na apartament/studio za kwotę max 40 euro?
3.Jechać w ciemno i na miejscu szukać? (będziemy tam pewnie w sobotę po 15-tej).
Będę wdzięczny za wszelkie rady. Mój mail turli[at]o2.pl
aniaslask napisał(a):Witam
A jak wygląda plaża na obrzeżach Rogożnicy? - chodzi mi o rejon Stara Draga (patrząc na mapę po lewej stronie od Rogożnicy - ostatnie domki) Wybieram się tam z rodzinką - dzieci 10l i 6l. Był tam ktoś?
tomekd napisał(a):a ja polecam primosten , na końcu małej raducy fajna plaża dla dzieciaków ok, lasek piniowy, kamyczki i płytko na początku.
i do starego miasta z 5 minut pieszo.
w tamtym roku byliśmy i za rok znowu do primostenu.
optymalna miejscowość.
no i ta winiarnia w centrum z ławeczkami jak w rancho
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne