Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pytanie o Prom

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 03.07.2011 21:07

mkm napisał(a):Bydziecie sie tam miały jak u Pónbóczka za pjecym :wink:

No mam taką nadzieję, a kolega kiedy wyrusza? ...wiadomo gdzie :wink: tzn ja wiem... :D i wystarczy....
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.07.2011 21:19

Jak dobrze jeszcze rachuja , to tak jak Wy ... też wieczerzo w Csornej :D
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 04.07.2011 06:29

mkm napisał(a):Jak dobrze jeszcze rachuja , to tak jak Wy ... też wieczerzo w Csornej :D

My jednak tym razem dla odmiany śmigomy przez Czechy i Austrię. :D
Jeszcze te 4 tydnie w robocie trza wytrzymać.....
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 04.07.2011 21:26

mkm napisał(a):Bydziecie sie tam miały jak u Pónbóczka za pjecym :wink:

Mariusz najgorsze to jest to, że tam ni ma w ścianie ani jednego sztekra :wink: i nie bydymy mogły sie zrobić frizur jak pojadymy do miasta :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 04.07.2011 21:47

Na dyć roz pokudłaczone do miasta możecie jechać ... przeca żodyn was nie pozno :wink:
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 04.07.2011 22:04

mkm napisał(a):Na dyć roz pokudłaczone do miasta możecie jechać ... przeca żodyn was nie pozno :wink:

A to wszystko skuli Ciebie :wink:
Niemniej jednak:
Słuszna była Twoja rada- WIELKIE DZIĘKI Ewa składa :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2011 11:45

Witam
Wczoraj wróciłem z Sucuraju.Nie ma żadnego problemu z dostaniem się na prom w Drveniku i z powrotem w Sucuraju.Pływają w kółko dwa promy "Ston" i "Laslowo",czeka się maksymalnie 40 minut.Ostatni prom z Drvenika odpływa o 22.30.Cena za samochód 108 kn,osoba 16,można płacić kartą.W Sucuraju wspaniałe plaże,cały czas pogoda (w dniu wyjazdu z rana padało przez chwilę).Sporo turystów.Dzialąją 4 sklepy,knajp chyba z 10-nie liczyłem.Ogólnie jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam.
grundfos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) grundfos » 07.07.2011 13:26

Mam parę pytań do Ciebie odnośnie Sucuraju, lecz zadam Ci je na PW, żeby tutaj nie zaśmiecać :)

Edit: Teraz się zorientowałem że nie ma pw na tym forum 8O , dlatego jak by było to możliwe , to czy mógłbyś podać mi swojego maila?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.07.2011 07:37

Witam
Grundfos-do mnie e-mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plżesz pisać lecz odpowiem dopiero w niedzielę lub w poniedziałek gdyż teraz wyjeżdżam na grzyby.Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Pytanie o Prom - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone