napisał(a) MihałA » 30.04.2012 10:45
Amikol napisał(a):pewnie niektórzy będą chcieli mnie " zlinczować ' ale jadąc na urlop chcę ( chyba tak jak większość) odpocząć , po co mi towarzystwo 4 rodzin ?????????????? choćby to byli nawet najlepsi przyjaciele , potem jest ...obgadywanie i najczęściej jakieś "zgrzyty" , nie mówiąc już o tym że przebywanie na plaży czy w sąsiednim apartamencie obok takiej "rodzinki " jest w 100 % delikatnie mówiąc "uciążliwe " jak widzę taką "karawanę " po drodze to "modlę " się żeby jechali nie tam gdzie ja , dla mnie wczasy to odpoczynek a przy takiej ilości znajomych to tylko .....koszmar
Na pewno będą zgrzyty, ale już pare razy bylismy na takich eskapadach w większym gronie i zazwyczaj było ok. Kwestia ludzi, kto co lubi... Pewnie większość woli wyjechać w pojedynkę i wspólny wyjazd kojarzy się z koszmarem, ale domyślam się że piszesz z autopcji pomny wspomnien jakiejś swojej eskapady karawaną...
nikt nas nie zmuszał do wspólnego wypadu, jak chęć wspólnej zabawy i odpoczynku...a jak bedzie - czas pokaże.
ps.
finalnie chyba na orebic stanie:))))