Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pytanie o noclegi w Cro

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magako1
Autostopowicz
Pytanie o noclegi w Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) magako1 » 14.06.2006 12:12

Drodzy Chorwatoentuzjasci! :D Wybieram sie z rodzina do tego kraju w ostatnim tygodniu sierpnia. Poniewaz jedziemy tam pierwszy raz, mam kilka pytan. Po pierwsze, czy aby na pewno nie musze rezerwowac noclegu wczesniej. Czy znajde cos w rozsadnej odleglosci od morza bedac juz na miejscu. Czy dzieciaki 4 i 6 lat, sa liczone jako dorosle osoby, czy tez mozemy wykupic sobie pokoj dwuosobowy (ujmujac tym niewatpliwie komfortu spania) i zaplacic tylko za dwie osoby? I na koniec, ile placi sie za noclegi gdzies w okolicy Dubrownika, ale nie koniecznie nad morzem. Bedzie mi milo otrzymac odpowiedzi na te pytania, jak rowniez poznac inne cenne porady na temat podrozy do Cro z dzieciakami. :roll:
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 14.06.2006 12:27

Temat jechania w ciemno był poruszany tu wiele razy. Ja ze swojej strony mogę doradzić, że jadąc z dziećmi tak daleko lepiej mieć coś zarezerwowane.
To czy można dostać apartament 2-osobowy dla całej rodziny, to jest kwestia dogadania się z właścicielem. Czasem podaje się pojemność jako 2+2, czyli 2 miejsca z mozliwością dostawienia dodatkowego łóżka dla 2-ch osób. Natomiast sam pokój (nie cały apartament) 2-osbowy dla 4 osób to chyba trochę za mały będzie.
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 14.06.2006 20:57

My jedziemy też pod koniec sierpnia z dwójką dzieci 16 lat i rok i 7 m-cy też w ciemno.Myśle że w końcu sierpnia nie będzie problemu z kwaterami.Byłam w Cro dwa razy na przełomie lipiec/sierpień i nigdy nie było problemu z kwaterą. :hut:
magako1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magako1 » 15.06.2006 12:47

Dzieki serdeczne, moj zasob wiedzy na temat urlopu w Chorwacji powieksza sie! Pozdrawiam! :)
magako1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magako1 » 15.06.2006 12:49

Dzieki. Ja chyba jednak bede rezerwowal cos wczesniej, poniewaz prawdopodobnie polecimy samolotem i nie mozemy biegac od hotelu do hotelu z bagazami i malymi dziecmi. Milego pobytu w Cro! :lol:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Pytanie o noclegi w Cro
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone