napisał(a) Camp - Baska Voda » 07.03.2003 09:01
Radosc napisał(a):Miejsca jeszcze nie wybrałem i wciąż szukam, uzależniam je właśnie od tego campingu. W twoim opisie ten beton przy zejściu nie jest zachęcający, ale może źle to zrozumiałem - plaża nie jest z betonu
? Napisz mi jeszcze czy jest tam trochę zieleni i jakieś znośne warunki sanitarne. Sklepu nie potrzebuję no chyba że zatęsknię za świeżymi bułeczkami.
NoO I MUSI BYĆ KLAROWNA WODA
Witam i pozdrawiam wszystkich czytających ten post.
Ja zakochałem się w Baskiej Vodzie i tam zamierzam spędzić tegoroczne wakacje.
TZN 7 dni tam i 7 gdzie indziej. Spodobał mi się Camp U Dragana lubię jak jest mało ludzi, wtedy gospodarze bardziej integrują się z gośćmi i v/v. Zamierzam jak mi się będzie chciało spędzić kilka dni w Dubrowniku.
To miasto pamietam z przed ich wojny gdzie mając 16-17 lat wydraliśmy się z rodzicami na wakację do Makarska i wycieczkowaliśmy fakultatywnie.
Słyszałem wiele negatywnych opinii o Chorwatach ale jest to nieprawda.
Wielu z nas traktuje Ich jak biedaków po wojnie którzy na siłe muszą "lizać dupe" Panu z Polski. Przy takim nastawieniu to na pewno komuś się może nie spodobać.
Oni maja silne poczucię narodowe miejscami dochodzący do skrajnego nacjonalizmu. Nie przesadzam poznałem dużo chorwatów (profesora języka rosyjskiego z Zagrebia do którego jeżdżę do Premantury i Chorwackiego killera który opowiadał jak palili Serbów w ich domach)
Ale się rozpisałem i zaczyna być nie na temat.
Na tym kończe cześć.