Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie o camp Daniel w Ruskamen

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mońcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mońcia » 23.08.2006 09:53

I jeszcze jedno - waldemort - podane przez Ciebie ceny sa cenami na miesiąc lipiec, sierpień, tak?
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 23.08.2006 13:10

Tak to są ceny obowiązujące w tych miesiącach. Niestety nie wiem jak jest we wrześniu. Ale napewno jest taniej bo pamiętam, że był podział w cenniku.[/url]
mońcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mońcia » 24.08.2006 20:45

Jeszcze mi się coś przypomniało..-czy na camp Danijel można używać tradycyjny grill? Czytałam na forum, że na niektórych campach jest zakaz ze względu na zagrożenie pożarowe...
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 25.08.2006 09:49

Widziałem, że ludzie używali. O zakazie nic nie wiem. Na terenie jest również ogólnodostępny grill.
jacek1965
Odkrywca
byłem na sirenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 15.09.2006 20:38

Trochę minęło czasu od ostatniego wpisu w tym temacie ale mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzycie. Na sirenie jest pięknie, do samochodu mieliśmy 10 metrów i staliśmy na półce skalnej tuż nad adriatykiem. Było pieknie ale.... No właśnie. Miejsce na którym stanęliśmy okazało się pochyłe, jak się nie układało w śpiworach to zawsze na siebie zjeżdżaliśmy, przeżyliśmy wiatr yugo myśleliśmy, że odfruniemy razem z namiotem a staliśmy 10 metrów nad morzem. (noc z 23 na 24 czerwca tego roku) a na fish party może i było fajnie ale akurat na naszym rządzili przemądrzali Niemcy i Czesi i tak naprawdę szybko się zmyliśmy. Nie zmienia to faktu, że było to jedno z najpiękniejszych miejsc w jakich stał nasz wysłużony już trochę w ostatnich latach namiocik
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi