Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie Kempingi miejscowość Drage

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marc_Mari
Plażowicz
pytanie Kempingi miejscowość Drage

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marc_Mari » 29.12.2012 21:05

Witam i prosze o pomoc
kemping Gentile, Romantika, Paradisco, Maslina, Roko miejscowość Drage 15 km za Biogradem i 25 km przed Sibenikiem
to kilka kempingów w uroczej zatoczce oddzielonych od siebie przysłowiową miedzą. Brak prądu, są toalety, prysznice.
Może ktoś był w ostatnich latach na tych kempingach i może je opisać. Szczegóły, różnice miedzy nimi. Z którego lepiej skorzystać.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.12.2012 21:15

Jeśli mnie pamięć nie myli, to był tam Leszek Skupin, poszukaj info.
Też byłem, ale tylko "jako widz", na rowerze, z pobliskiego Pakostane podjechałem, jest OK, szczegóły jednak nie są mi znane.
Marc_Mari
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marc_Mari » 29.12.2012 21:38

ja byłem służbowe w listopadzie i przypadkiem wpadłem na nie i ogólnie spodobały mi się, ale właśnie szczegółów nie znam :(
a brak prądu mi nie przeszkadza
może ktoś zna podobne w okolicy i coś doradzi, Ja startuję w lipcu. Chcę obejrzeć jaskinie postojną, zamek tuż obok, szkocjaniskie jaskinie, z noclegiem, nastepnie nocleg gdzieć na magistrali adriatyckiej albo i dwie noce i dotrzeć właśnie gdzieć w okolice tych kempingów, powrót przez plitwickie jeziora, balaton, słowację, Całość wyjazdu 3 tygodnie z przyczepą.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.12.2012 14:55

pegaz600
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pegaz600 » 04.01.2013 20:10

W 2011 roku byłem na campingu Paradiso którego właścicielem jest Mario.Camping był opisywany na forum,można też wyszukać stronę w internecie.Gdyby wyliczyć cenę pobytu z strony wychodzi około 20euro.Tak naprawdę koszt pobytu to 15 euro,niezależnie jak duża jest rodzina.Ja w tej cenie miałem też boję na ponton.W roku 2012 znajomi byli u Mario i cena dalej była 15 euro.Do ceny pobytu można doliczyć 15 euro,impreza dla całego campingu,pieczenie świni.Cena dotyczy całej rodziny. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.01.2013 22:40

pegaz600 napisał(a):W 2011 roku byłem na campingu Paradiso którego właścicielem jest Mario.Camping był opisywany na forum,można też wyszukać stronę w internecie.Gdyby wyliczyć cenę pobytu z strony wychodzi około 20euro.Tak naprawdę koszt pobytu to 15 euro,niezależnie jak duża jest rodzina.Ja w tej cenie miałem też boję na ponton.W roku 2012 znajomi byli u Mario i cena dalej była 15 euro.Do ceny pobytu można doliczyć 15 euro,impreza dla całego campingu,pieczenie świni.Cena dotyczy całej rodziny. :)

Czy jest możliwość podpięcia prądu na tym kampie, nie znalazłem w cenniku opłaty za prąd.
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 07.01.2013 08:45

jozek75 napisał(a):...nie znalazłem w cenniku opłaty za prąd.

Bo prądu na tym campingu nie ma, podobnie jak na sąsiednim -"Romanitica"
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.01.2013 11:01

Może relacja Maslinki coś Ci pomoże

Powrót do Kempingi